Telefonvásárlás előtt állok, de még nem tudtam dönteni. Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Eddig kettő kedvencem van. Fontos a fényképezés és a jó üzemidő. (Kb 150.000 Ft-ig)2021. máj. 20. 19:50
A kérdező szavazást indított:
Samsung Galaxy A71
Huawei p30 pro
Egyéb (lent kifejtem bővebben)
20 szavazat
1/14 anonim válasza:
Samsung túlárazott, Huawei már nem android-os. Egyik márkát sem vennék.
2/14 anonim válasza:
A Huawein Android van, a GMS(Google Szolgáltatások Keretrendszer) hiányzik róla.
4/14 A kérdező kommentje:
1 akkor milyet? Az iPhone is rettenetesen túlárazott
2021. máj. 20. 20:11
5/14 anonim válasza:
Egyiket sem mondom több okból! A legfontosabb ok, hogy nem írtad le az igényeidet, a másik meg az, hogy mindegyik irreálisan túlárazott. Ha 2 éves részletre veszed tapasztalatból mondom, hogy az iphone ki fogja bírni, de azt sem vennék. Az androidosok nem bírják ki normálisan a 2 évet. Nekem is volt okostelefonom 20-80ért ugyanolyan szar volt. Most van egy 32ért ezt használom, megy.
6/14 anonim válasza:
Nekem vagy hat éve xiaomi telefonom van . Próbáltam több márkát már...Huawei, Samsung, iPhone mind pár évig bírták. Az iPhoneval volt a legtöbb baj...
Samsungnak aksi bajai lettek.
A xiaomi meg a harmadik szomszéd wifijet is fogja :'D és átlag három négy évig jó .
7/14 A kérdező kommentje:
5-ös a Huawei telefonom már lassan 4 éves, és amúgy nem volt semmi baja, csak sajnos kevés a tárhely, és pár napja leesett (és összetört kicsit)
60 ezerért vettük, tehát nem volt túl drága
2021. máj. 20. 21:02
8/14 anonim válasza:
AliExpress-tol rendeltem poco M3 40 ezerért, 6000mah aksi, hétköznapi fotózásra megfelel 48mpx
9/14 anonim válasza:
A P30 Pro-n még VAN Google Szolgáltatások!
És még mindig Android fut az összes jelenleg kapható Huawei készüléken
10/14 savanyújóska válasza:
Nekem P30 Pro-m van, már valamivel több, mint egy éve, és anno használtan vettem a feláras színben (fehér, cserébe nem is látszik a tok miatt :D), szerintem ha eddig is Huaweied volt, akkor ez is tetszeni fog, kompakt (a méretéhez képest, nyilván) elég jó kamerája van, és nekem a Huawei után a Samsung menüje elég ijesztő, de ez valószínűleg csak megszokás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!