Masnak is gyorsan merül az IPhone se 2020?
Persze hogy gyorsan merül, hiszen rengeteg számítást végez a háttérben a tevékenységeid folyamatos naplózása során, ez pedig energiaigényes feladat (más szóval "megfigyel" téged.) A mikrofon is folyamatosan aktív. Internetkapcsolat esetén a naplókat továbbítja is a rendszer a célállomás felé, így ismét nő az igénybevétel. Ezek az alapok, tehát akkor is drasztikusan merül, ha egyszerűen csak be van kapcsolva és nem is használod semmire. Bármilyen használat erre a már meglévő akkumulátorterheléshez adódik hozzá még pluszban. Az lenne a csodálatra méltó ha nem merülne le néhány óra alatt, nem pedig az, ha igen.
Ezt számtalan módszerrel ki is lehet próbálni, az elkészült analitikák pedig nincsenek elrejtve, te magad is meg tudod találni őket a telefonodban. A mikrofon nem internet-, hanem telefonhálózaton kommunikál, így az internetkapcsolat nélkül is fogyaszt.
Szóval igen, másoknak is ilyen gyorsan merül.
másnak nem így merül... használtan vetted?
ha boltban vetted akkor vidd vissza! ez nem normális működés!
néztél videót mielőtt megvetted?
akkor lehetett látni hogy 100-ról 0-ra úgy 5 óra alatt merült le
de te nyilván nem töltöd fel 100 ig és nem várod meg h kikapcsoljon
így egy 3 órát használod egy nap
nekem is ilyen telóm van és tudom miről beszélek
naponta töltöm de mást is tudok csinálni nem egésznap a telefont nyomkodni
nekem elég ha neked nem úgy jártál
5. de szűk látókörű te jóisten xd
mi az h nem tudnak rá sokat költeni
nekem is ilyen van és lazán tudnák 5 db 12 pro maxot venni de nincs rá szükség
zenét tudok rajta hallgatni, ios van rajta, imessage legyen
meló közbe nem kell teló
itthon van pc meg xbox
ha meg társaságba vagyok megint nem kell
SE 2020 egy rohadt jó telefon
tény hogy a konkurencia jobbat tud kínálni ennyiért de nem hardveresen
abba sokkal gyengébbet
ez inkább relatív csak te túl gyenge elméjű vagy egy ilyen dolog megértéséhez pedig kicsit sem komplikált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!