Iphone SE 2020 vagy Iphone 12 Mini érné meg jobban?
Figyelt kérdés
A kérdés adott.
Ezt a két telefont néztem ki főleg a méret miatt meg a designja miatt.
Viszont árbeli különbség is fontos így nem tudom melyikkel jönnék ki jobban.
Évekig szeretnék hű társa lenni, ezért nem szeretnék olyat venni ami hamar beadja a derekát.
Csak ez a kettő van mint választás, mást nem ajánljatok!
Érveket is írjatok.
Köszi!
2021. márc. 24. 14:13
1/6 anonim válasza:
Mindkettő jó évekre.
Én a 12 minit vettem, mert sokkal jobban bejön a face id.
Újabb, picit gyorsabb, bár nem sokkal, éd kamerávannis jobb.
2/6 anonim válasza:
Én egy Iphone 5s-ről váltottam Iphone SE 2020-ra. Nekem nagyon bevált, a nagysága hasonló, szép a dizájn, ez biztos kihúzza pár évig.
3/6 anonim válasza:
Én SE 2020-at vettem, hasonlóan gondolkoztam mint te, bár nekem a 11 is megfordult a fejemben, de inkább a 12 mini vagy ez. Én végül az ára miatt választottam ezt, nem használom olyan extra dolgokra, hogy megérje nekem a 12 (zenehallgatás, social media, telefonálás, fotózás ha úgy van, de semmi extra képre nem kell gondolni), még ha hosszabb távra is tervezek vele, hisz pár évig az SE 2020 is bírni fogja.
4/6 anonim válasza:
Ha profibb képeket szeretnél készíteni és egy gyorsabb gép tulajdonosa lenni akkor 12 mini. Az se 2020 sem egy rossz teló , sztem a 12 mini
5/6 A kérdező kommentje:
Megnéztem mindkettőt élőben végre és eldöntöttem hogy a 12 mini lesz az én álom telefonom :D.
Méretileg tökéletes és a fogása is kitűnő.
Végre egy tökéletes méretű telefon a kezeimnek :D.
2021. márc. 26. 14:53
6/6 anonim válasza:
egyertelmuen a 12 mini, sokkal jobb mint az SE 2020
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!