IPhone SE2020 üzemideje?
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy most az új IOS verzióval milyen üzemidőre képes átlagos használat mellett?
Sok helyen 3-4 órát olvastam a régebbi verziókkal, de azt is hogy most némiképpen javult. Akik napi szinten használják, azoktól kérdezném elsősorban hogy mennyire tapasztalható a javulás?
Elsősorban mert váltanék a jelenlegiről, ahol azért 6 órát is össze tudtam hozni aktív használat mellett még új korában, de ha már 5 vagy 4 és fél üzemidő elérhető erősen elgondolkozok a SE2020-n.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Háááááát.....
Nekem olyan a céges telefonom és kb 3 naponta töltöm, bár az igaz, hogy max 1,5 óra a képernyőidőm:)
#2.Facebook, Messenger, Instagram, Chrome stb.
Azért néha navigáció, nagyon minimális játék.(akkor sem Asphalt, hanem BTD6 vagy kisebb címek)
Meg persze zene, de ez lezárt képernyőn és úgy tudom IOS-n jobbak a készenléti idők mint Androidon.
Filmet, videót nem nagyon szoktam rajta nézni, azt inkább PC-n.
De az 5 óra elsősorban a böngészésre + a közösségi médiára vonatkozik.
#3.Az biztató. 12 mini nekem már túl drága lenne ezért inkább SE2020 mellett döntenék hogy ha tényleg hozza az 5 órát.
Élőben persze mind kettőt próbáltam de az üzemidőt azt csak élesben lehet.
friss kérdés, itt is kitárgyaltuk:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
#5.Köszönöm, át is futottam.
Nem tűnik olyan rossznak összességében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!