Miért nem tudnak olyan iPhone-t gyártani aminek normális üzemideje van?
Az üzemidő nagyban függ a felhasználási szokástól, de ha ugyanolyan felhasználással jóval jobb eredményeket érsz el android alatt, akkor jogos lehet a kiábrándulásod.
Egyébként nekem is megvan a saját véleményem erről: Tipikus Apple, ne innováljunk semmit, az akkut minimálisan emeljük, de ne annyira, hogy jövőre ne tudjuk.
Érdekes, hogy más mobilgyártók évekkel ezelőtt már a 4000mAh körüli telepeket pakolgattak mobiljaikba, megközelítőleg ugyanakkora házba.
És már arra sem foghatják, hogy jobban van optimalizálva a rendszerük, és felesleges bele akkora, persze, de mellette eltörpül a kijelző felbontása a többi konkurens mellett..
Nyilván azért nem mert így is megveszik.
Engem is kikezdene ha egy becsületes napot nem bírna ki.
Nekem volt egy Ulefone power aminek 6000-es volt az akksija. Na az megfizethetetlen amennyit az bírt.
Most egy Xiaomi van 4000 mAh akkuval , ez is nagyon jó időt bír. Két teljes napig majdnem kitart ha állandóan nyomkodom.
és ha nem jönnek akkor mi van? :D akkor itt fogjátok egymást szopkodni, hogy ti milyen okosak vagytok, hogy erre rájöttetek?
nekem az iPhone X-emmel semmi bajom nincs...lehet, hogy nem bír ki 2 napot, de 1-et simán...pedig van hozzákapcsolva 0-24ben egy watch is...az meg hagy ne legyen már az én hibám, mert nem nézegetem 10 percenként azt a k_rva telefont, hanem ha csak szükség van rá...
Az nem ájfon hanem Iphone, ha ezt nem fogod fel akkor retardált vagy.
Az iphoneok üzemideje nem a legjobb, de a 7-től felfele kibír simán 1 napot, ha nem mobilnetem akarsz pubgzni. Egész nap meg senki ne akarja már a telóját nyomkodni könyörgöm.
“Az iPhone a 4,7 colos iPhone modellekbe miért 1800-1700 miliamperes akkumulátorokat pakol? ”
Saját magát rakja össze a telefonod?:D chhh...még, hogy az apple nem innovatív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!