Telefonvásárlás előtt állok,2 kiszemelt telefon közül nem tudok dönteni, segítség?
Szóval két telefon közül akarnék választani.
Egyik a Xiaomi MI 5 (64gb.)
A másik a Samsung Galaxy S6 (32gb)
Ti melyiket kérnétek. Olyan ne írjon, aki nem ismeri mind két készüléket. Köszönöm!
Azért nem tudsz dönteni mert nem tudod mit akarsz.
A legtöbben csak azt nézik hogy minél többet tudjon a pénzért amit otthagy érte.
Én speciel az, hogy a készülék tudja azt amire szükségem van. Az nem baj ha többet is. De ha egyet nem ami nekem kell, akkor megyek tovább.
Írd le a tulajdonságaikat és nézd meg azok közül melyik készülék nyújt többet.
Pl. nekem hiába a 4k kijelző, ha az LCD, akkor inkább AMOLED.
"Nemrég rendeltem egy ilyen hátérvilágítású telefont, "
Az AMOLED nem háttérvilágítással működik.
Lehet hogy hamisítványt vásároltál.
Egyértelműen a Xiaomi-t mondanám. Én is most akarok venni egyet (Redmi 3), de nekem sokkal megbízhatóbbnak tűnik a márka, mint egy Samsung, még ha csak "kínai" is. Rengeteget olvastam a Redmi 3-ról és nem egyszer kerültek elém a MI 5-ös cikkei. A leírtak alapján nem okoztak még csalódást és ettől is nagyon sokat várnak.
A Samsung meg Samsung. ott külön fizetsz a márkának is.
A MI5 sem bővíthető.
2. A MI5 Többet tud (benchmark téren) mint a S6 (kb 50k ponttal).
Hiába 4k egy kijelző, ha 5" on nézed, ahol a fullhdnál nagyobb felbontást már nem látsz, de jelentősen lassítja a telefont, mert több pixelt kell betöltenie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!