Mi értelme van iPhone 12 pro-t vásárolni pl ha valaki csak facebookozik meg messengert meg tiktokot ilyesmit használ?
Már az alapkérdést is olvasva is gyanús volt, de a #60 hozzászólásodat olvasva, miszerint:
"Na az ismerősöm iPhone 12 Pro Max 512GB pirosat szeretne,majd élvezettel nézem ahogy a szilikon tokba a félmillkás telefont szarrá töri :D"
világos, hogy egy irigy, rosszindulatú, kárörvendő emberke vagy.
#61, ja én is egyetértek veled, és találj ki jobb hazúgságot, mert 12 pro max-ból rohadtul nincs olyan szín, hogy piros!
Ja és a hülye droid telóid mennyit bírnak?1 évet kb
61/
Miért lennék irigy?írtam már anno,hogy simán tudnék jó párat venni belőle,csak ismerem az ismerősöm a múltkor az iphone 8-asát 2 hónap alatt 2x törte össze.Én számítógép alkatrészt veszek pl de azt ki is használom.
62/
Köszi a xianomim már februárban betöltötte az 1 évet és köszöni jól van :) Csak jó gazda kell egy telónak Ha én irigy vagyok akkor te meg egy pökhendi lenéző.... :D a többit képzeld oda.
66/
Tudom én is utána néztem,mindössze egy képet találtam amin rebesgettek valamit de ennyi.Viszont ismerősöm meg van győződve rokonának piros pro maxa van mert már külföldön van pedig még sincs :)
A zseni rokonod küldjön róla képet!xD
Amugy nem tok van rajta?
68/
Ezt mondtam neki én is,nem rokonom de besértődött,hogy nem hittem neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!