Iphone 12 Mini birtoklók írnátok véleményt a mobilról?
Főleg olyanok válaszát várom akik birtokolnak már ilyen mobilt és szívesen megosztanák milyennek vélik a készüléket és érdekelne, hogy hány gb-osat illetve milyen színben vettétek meg és miért meg, hogy hol vettétek.
A kérdés adott így felesleges válaszokat jelentem❗
A hasznosakat felpontozom.✔️;)
Szia :)
Én a 64Gb-set vettem meg kék színben. Nagyon elégedett vagyok vele, kis kompakt, teljesen megfelel. Azért a kéket vettem, mert nem olyan átlagos, nagyon szép mélykék színe van. Jó masszív telefon, ez érződik a tapintásán, az akkumulátora is abszolút rendben van. Gyönyörű a kijelzője, jó a kamerája,este is szép képeket csinál.
Ami hátránya van, az az hogy a hátulja nagyon fogja az ujjlenyomatokat, nyilván ez nem akkora baj, de egy kicsit zavaró.
A miért kérdést nem annyira értem, ez tetszett, szóval ezt vettem :D
Emagról rendeltem.
1.Nagyon köszönöm! :)
Megkérdezhetem még mennyit fizettél érte?
Mármint a miért kérdés hogy miért ezt színt választottad úgy akartam írni :D.
Felpontoztalak!.:)
Pár hónapja vettem egy fehéret. A méret miatt választottam ezt, már a régi SE óta vártam egy ilyen telefont. Mindig is iphone okostelefonom volt, így van hasonlítás alapom. Az aksija jobban bírja, mint a 8-é, nekem 1,5-2 napot elmegy átlagban, nem töltögetek rá és teljesen feltöltöm. (5G kikapcsolva)
64Gb-os elég, úgy hogy van 2 gyerek és év végén mindig lementem pc-re az összes videót, fotót, a képeket leválogatjuk előhívjuk, a videókat adott eseményt összevágom, hogy ne legyen 20 videó pl egy szülinapról. Így is szokott maradni hely.
Video és kép minőség pazar, számomra elég, fotónál a portré mód nagyon tetszik pl. Én személy szerint több dologra használom, megállja a helyét. Nagyon vékony tok és egy üveglap van a kijelzőn, ezzel megmarad az eredeti mérete.
Egyetlen hátránya van, az pedig az ára.
Na sziasztok.
Végre sikerült megnéznem élőben is és tökéletes telefon lenne nekem.
Igaz csak fekete volt mint bemutató darab de méretileg tökéletes.
Kicsit kipróbáltam és nagyon megfogom vennie ezt.
:D
végre találtam egy nekem való mobilt.
Maximálisan megvagyok vele elégedve!
Hozzáteszem android-ról váltottam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!