Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi értelme van iPhone 12...

Mi értelme van iPhone 12 pro-t vásárolni pl ha valaki csak facebookozik meg messengert meg tiktokot ilyesmit használ?

Figyelt kérdés
Van egy 21 éves lány ismerősöm és meg van őrülve az iphone telefonokkal mert,hogy milyen jók is azok eddig egy 8 as volt neki amit szarrá tört kétszer is egyszer kész akarva is.Szóval most van nála egy huawei telefon és megállapítása szerint szar az android csak az iphone a jó.Mondjuk a huawei telefonokat én sem csípem az igaz.De miért dobnak ki olyanra emberek pénzt amit egy kicsit sem tudnak kihasználni?

2021. márc. 28. 20:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:
70%

Az iPhone 2007-es megjelenésekor tudta azt amit a te elmondásod a droir 2017 után...

gratulálok! :D

Adjatok ki minden adatotokat a google-nek had profitáljanak belőle!

2021. márc. 28. 21:40
 22/76 anonim ***** válasza:
0%

melyik iphonenak van 108 megapixeles kamerája? ja hogy csak 12 van? egy-egy iphone fél milla! nem tudsz választani több tízezer modell közül, mint az androidosoknál. kiválasztod a hardvert és túlárazás nélkül kereshetsz egy jó telefont. amennyire a google le tud követni, annyira az apple is ;)

ha megteheted és megszoktad,persze, nyugodtan maradj az iphoneoknál, nehéz lenne egy új androidhoz hozzászokni.

2021. márc. 28. 21:45
 23/76 anonim ***** válasza:
45%

A 108 MP-s képet 2K, vagy max 4K képernyőn nézed... durvára van értelme a 108 MP-nek. :DDDDD te okostojás!

Az iPhoneoknak a mai napig 8MP érzékelőjük lenne ha nem kellene a 12MP a stabilizált 4K-hoz. (mert ugye a 4K az 8MP - de hát ezzel tisztában vagy, mert te egy tudor vagy! Okos, kvalifikált és professzor!!)

A úlárazás dolgát is kivesézhetnénk... de úgysem tudnálak meggyőzni miért nem túlárazott annyira az iPhone mint amennyire a dridosok agyában az megjelenik.

2021. márc. 28. 21:55
 24/76 A kérdező kommentje:

19/

Látom csak azért mert valaki nem szereti az iphonét már hülye is :D

2021. márc. 28. 21:55
 25/76 A kérdező kommentje:

20/

Szerintem csak egy átlag felhasználó aki azt hiszi ért a telefonhoz aztán meg mégsem.Amúgy elég gáz az androidot egy huawei végett elítélni.

2021. márc. 28. 21:56
 26/76 A kérdező kommentje:

21/

Mintha az apple nem lopná az adatokat :D

2021. márc. 28. 21:57
 27/76 anonim ***** válasza:

"csak egy átlag felhasználó aki azt hiszi ért a telefonhoz aztán meg mégsem"

látod, ez vagy te kérdező!

vagy inkább ez sem!

2021. márc. 28. 21:58
 28/76 A kérdező kommentje:

27/

Szóval mivel nem tetszik a válaszom ezért jön a személyeskedés meg a leszólás ismeretlenül? Valami mást találj ki :D

2021. márc. 28. 22:02
 29/76 A kérdező kommentje:

27/

Na jó azért elárulom olyan hülye vagyok,hogy már szereltem is iphonét meg más telefont is :D

2021. márc. 28. 22:03
 30/76 anonim ***** válasza:
11%

#23 a 108 megapixeles képre rá tudsz zoomolni és a kis részleteket is láthatod. erre nem gondoltál...

nyilván minden szoftver fizetős az iphoneval, mivel saját fejlesztés (apple) ezzel együtt nem annyira túlárazott, inkább a hardverre gondoltam, hogy kevesebb pénzért is ugyanilyen jó telefont kapsz.

plusz, ne légy bunkó, főleg, hogy nem ismersz :)

2021. márc. 28. 22:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!