Mi értelme van iPhone 12 pro-t vásárolni pl ha valaki csak facebookozik meg messengert meg tiktokot ilyesmit használ?
Az iPhone 2007-es megjelenésekor tudta azt amit a te elmondásod a droir 2017 után...
gratulálok! :D
Adjatok ki minden adatotokat a google-nek had profitáljanak belőle!
melyik iphonenak van 108 megapixeles kamerája? ja hogy csak 12 van? egy-egy iphone fél milla! nem tudsz választani több tízezer modell közül, mint az androidosoknál. kiválasztod a hardvert és túlárazás nélkül kereshetsz egy jó telefont. amennyire a google le tud követni, annyira az apple is ;)
ha megteheted és megszoktad,persze, nyugodtan maradj az iphoneoknál, nehéz lenne egy új androidhoz hozzászokni.
A 108 MP-s képet 2K, vagy max 4K képernyőn nézed... durvára van értelme a 108 MP-nek. :DDDDD te okostojás!
Az iPhoneoknak a mai napig 8MP érzékelőjük lenne ha nem kellene a 12MP a stabilizált 4K-hoz. (mert ugye a 4K az 8MP - de hát ezzel tisztában vagy, mert te egy tudor vagy! Okos, kvalifikált és professzor!!)
A úlárazás dolgát is kivesézhetnénk... de úgysem tudnálak meggyőzni miért nem túlárazott annyira az iPhone mint amennyire a dridosok agyában az megjelenik.
19/
Látom csak azért mert valaki nem szereti az iphonét már hülye is :D
20/
Szerintem csak egy átlag felhasználó aki azt hiszi ért a telefonhoz aztán meg mégsem.Amúgy elég gáz az androidot egy huawei végett elítélni.
21/
Mintha az apple nem lopná az adatokat :D
"csak egy átlag felhasználó aki azt hiszi ért a telefonhoz aztán meg mégsem"
látod, ez vagy te kérdező!
vagy inkább ez sem!
27/
Szóval mivel nem tetszik a válaszom ezért jön a személyeskedés meg a leszólás ismeretlenül? Valami mást találj ki :D
27/
Na jó azért elárulom olyan hülye vagyok,hogy már szereltem is iphonét meg más telefont is :D
#23 a 108 megapixeles képre rá tudsz zoomolni és a kis részleteket is láthatod. erre nem gondoltál...
nyilván minden szoftver fizetős az iphoneval, mivel saját fejlesztés (apple) ezzel együtt nem annyira túlárazott, inkább a hardverre gondoltam, hogy kevesebb pénzért is ugyanilyen jó telefont kapsz.
plusz, ne légy bunkó, főleg, hogy nem ismersz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!