Le szoktatok tölteni ismeretlen forrásból származó alkalmazásokat androidra? Vagy csak Google playből?
"Tényleg nagyon veszélyes ez annyira?"
Nem.
Csak rendes helyről kell letölteni az alkalmazásokat.
Igen évek óta.
Normális helyről nem veszélyes.
Nem igazán emlékszem ilyenre, hogy lett volna rá példa.
Szerencsére nem vagyok sem annyira csóró, hogy ne tudjak kifizetni egy ezrest egy minőségi alkalmazásra, ha használnám, játékokban pedig csalni nem szeretek, az a vesztesek ismérve.
Szóval még nem találkoztam olyan helyzettel, ami ilyen szükséget ébresztett volna bennem.
Nem csak a Playboltból, de az ismeretlen forrásokat kerülöm. A playen kívül is akadnak ismert, megbízható források illetve vannak appok, melyek nem is kerülnek be az áruházba, hanem a szerzőtől érhetőek el közvetlenül.
Amennyiben akérdésed a warezolásról szól: ha egy proggy free verziójának a szolgáltatásai és korlározásai megfelelnek nekem, akkor nincs értelme mindenféle crackelt verziókkal szórakozni. Ha a teljes verziőra van szükség, akkor adott esetben nem vág földhöz az a minimális összeg, amit elkérnek érte (legalábbis eddig még nem találkoztam olyan stuffal, amely számottevő összegbe kerülne; az eddigi legdrágább appom is 4000 forint alatt volt) - vagy adott esetben felteszem magamnak a kérdést: tényleg szükségem van rá? - főleg hogy szinte mindenre van freeware alternatíva...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!