Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Honnan érdemes online telefont...

Honnan érdemes online telefont rendelni?

Figyelt kérdés

Tervezem megvenni az iPhone 16 Pro telefont. A kérdésem az lenne, hogy melyek azok az oldalak, ahonnan érdemes rendelni telefont? Megbízhatóság, garancia...stb

Köszi a válaszokat.

tegnapelőtt 20:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Media Markt, bestbuyt, euronics. Ezek megbízhatók. Főleg ha ilyen drága telefont veszel akkor ne valami noname webshopból rendelj ahol megy a susmus a garanciával...
tegnapelőtt 20:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Esetleg az aqua.hu oldal? Árukeresőn Ország boltja..stb, sok pozitív vélemény.
tegnapelőtt 20:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Aqua annyira az ország boltja, hogy két évenként csődbe megy és hogy megússza a bűntit, cég nevet vált. Persze az Aqua marad a hülye ügyfélnek, mert ha tudnának róla, akkor senki nem vásárolna náluk. A garanciát pedig szeretik megúszni.

A Pepita lölőke cége, ott sem vásárolnék a helyedben, akár csak az emagnál. A média Markt az egyik legdrágább. Ott van még az ipon, alza és az oázis computer is.

Alzánál, ha bármi gond van rögtön intézkednek. Oázisnál lassúak, de intézik, iponnal dettó, bár elég nyögve nyelős a garancia, nem mellesleg nem a legokosabb lét formák dolgoznak ott...

tegnapelőtt 21:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Esetleg valamelyik szolgáltató?
tegnapelőtt 21:56
 5/6 anonim ***** válasza:

"Esetleg valamelyik szolgáltató?"

Az csak akkor éri meg, ha amúgy is drága díjcsomagra kap kedvezményt, egyébként a szolgáltatói listaárak nem versenyképesek.

Voltam egyszer a telekomnál, majdnem megvettem részletre, aztán ugyanaz a médiába 20 ezerrel olcsóbban kijött egyben.

tegnap 07:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Csak azért írtam a szolgáltatót mert nekem is jóval olcsóbb árat ad ki sok év yettel hűség után
tegnap 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!