Honnan érdemes felújított iphonet rendelni?
Megnéztem egy csomó oldalt viszont nem tudom melyikek a megbízhatók pl: Hipphone,Rejoy,Novaphone,Showme
A lehető legjobb áron szeretnék telefont viszont nem tudom ezek kozul melyik lenne a legmegbizhatobb.
Hát talán itthon a Rejoy van legrégebb óta jelen, de már a T-Mobil is árul felújított telefonokat.
(Mondjuk azt érdemes észben tartani, hogy a "felújítás" erős túlzás. Ezeket a telefonokat átnézik, és ha valami bagetell baja van - pl. régi az aksi - akkor azt cserélik általában valamilyen utángyártott, de normális minőségű alkatrészre.)
Mindenhol kifoghatsz hibás darabot, mert csak és kizárólag tartós használat során jönnek ki a hibái.
Ezért én óva intenélek ettől a dologtól, tegyél hozzá és vegyél egy 13-t újonnan, akkor nem kell ezen gondolkoznod...
Még ha valami sufni GSM-ből is veszed akkor is vonatkozik rá az 1 év garancia és biztosan te bontod ki először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!