Hosszúhajú kérdése:
Nem baj ha nem a telefonomhoz passzoló kijelző fóliát teszek fel hanem egy...? ( Többi lent )
Figyelt kérdés
Hanem egy olyat amelyiknek ugyanazok a paraméterei? Kinéztem egy bizonyos típusú fóliát de nincs a telefonomhoz ezért arra gondoltam megnézem a telefonomon méreteit szélesség és hosszúság és megnézem melyik másik telefonnak ugyanezek a paraméterei és akkor megveszem az ahhoz tartozó fóliát. Elvileg működőképes az ötlet? Találtam olyat ami csak fél milliméterben tér el a szélessége tehát két oldalt negyed - negyed miliméterrel lenne kisebb a fólia.! Vélemény?jan. 28. 19:16
1/5 Rics37 válasza:
Persze. Miért ne? Arra figyelj felrakás előtt, hogy a sarkok kerekítései illetve a hangszóró kivágása stimmeljen. De ezekből ollóval simán tudsz kivágni. Kivéve persze ha olyan hülye üveg fóliát veszel, azt nem fogod elvágni.
Anno én vettem univerzális fóliát is, amit magamnak kelett kivágni formára, nem volt legszebb, de a célnak megfelelt.
2/5 A kérdező kommentje:
Örülök a kommentednek akkor oké. Bár amit kinéztem az rugalmas üvegfólia, akkor majd képeket nézek a neten hogy fazonra hasonlítanak-e hogy nehogy letakarjak valamit. Köszi a választ!
jan. 28. 19:54
3/5 anonim válasza:
2011-12 kornyékén én is univerzális fóliát vettem az Xperia pro telefonra. (Android 2.3) Azóta mindig a telefonra vágottat veszek. Szerintem megér plusz pár ezer forintot a méretpontos fólia.
4/5 anonim válasza:
inkåbb telefonodhozvalot vegyél ,egyszerübb mint utána igazitani stb .
5/5 A kérdező kommentje:
Találtam egy fóliát de sajnos az én telefonomhoz vagy nincs vagy elfogyott vagy nem gyártanak , de nem találtam ezért jutott eszembe ez az ötlet.
jan. 28. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!