Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy állítsam be az Iphone-on,...

Hogy állítsam be az Iphone-on, hogy mindkét telefonszámomra tudjak sms-t fogadni?

Figyelt kérdés

Van egy német és egy magyar telefonszámom. A német normál, fizikai simként van a készülékben a magyar pedig e-sim formában. A problémám az, hogy csak a magyarra tudok sms-t fogadni és küldeni a beállítások szerint, ha váltani szeretnék, hogy a németre kapjak sms-t akkor elkezd mellette pörögni az a kis kör, hogy probálja “betölteni” vagy átállítani arra az sms fogadást.

Van még egy opció ahol az Apple fiókomat tudnám használni ahol az email címemet dobja fel mint opció de gondolom az nem megoldás ha a telefonszámomra szeretnének sms-t küldeni.

Igazából az érdekelne, hogy nem lehet mindkét számot beállítani sms fogadásra és küldésre? Vagy esetleg valaki tud bármi megoldást?😅

(Volt ez előtt egy másik német telefonszámom akkor az volt a készülékben az e-sim és ha jól emlékszem azzal működött az sms, nem értem, hogy most mi lehet a probléma)

Sms alatt az iMessage-et értem, ha ez számít bármit is, és ne ítéljetek el a tudatlanságomért, első iPhone-om.🙈

tegnapelőtt 23:08
 1/2 anonim ***** válasza:

"Sms alatt az iMessage-et értem,"

Az SMS és az iMessage két külön fogalom.

Akkor tisztázzuk, hogy konkrétan mit is szeretnél?

tegnap 07:36
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen már rájött🙈😅

Most elméletileg meg tudtam oladni, hogy a német számra kapjak sima sms-t és a magyar számom maradt az iMessages-hez. Remélem ez így működni fog.

tegnap 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!