Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy állítsam át facebookon a...

Hogy állítsam át facebookon a telefonszámomat ha már nem férek hozzá ahhoz a számhoz?

Figyelt kérdés
Egy régi szám ami nem az enyém már. Amikor megakarom változtatni azt írja whatsappon arra számra kaptam kódot. De nincs nekem whatsappom és a számhoz se férek hozzá már.
nov. 8. 22:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Mobiltelefonszám eltávolítása

Kattints a jobb felső sarokban a profilképedre, majd kattints a Beállítások és adatvédelem pontra.

Kattints a Beállítások pontra.

Kattints a Fiókközpont, majd a Személyes adatok lehetőségre.

Kattints az Elérhetőségek elemre, majd az eltávolítani kívánt mobiltelefonszámra.

Kattints a Szám törlése pontra.

nov. 9. 07:02
 2/3 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Majd várjuk a kérdező reakcióját, hogy neki mégsem engedi, mert az újabb rendszerben már megerősítést is kér, ha jól tudom.

Amit én tennék, ilyen esetekben rákeresni a konkrét hibaüzenetre, hogy láthassuk esetleg, más felhasználók a világhálón mit léptek erre.

Pontos hibaüzenetre kell keresni.

nov. 9. 11:08
 3/3 A kérdező kommentje:
2# Pontosan. Amit írtam whatsappot kéri. De nem férek hozzá ahhoz a telefonszámhoz már.
nov. 9. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!