Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért k. lassú a Telekom...

Miért k. lassú a Telekom mobilnet? Elvileg korlátlan, gyakorlatilag alig megy...

Figyelt kérdés
2021. márc. 7. 13:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lefedettség milyen? Egyébként a garantált sebesség az 0 mb/s a szerződésben :)
2021. márc. 7. 13:53
 2/5 anonim ***** válasza:
94%

A korlátlan nem a gyorsaságra vonatkozik, hanem az adatmennyiségre.

Egyébként első leírta a lényeget.

2021. márc. 7. 14:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A korlátlan az csak annyit takar, hogy konkrétan sohasem fogy el a neted. A gyorsaság pedig a térerőtől függ, és persze 4G-ben kell lennie, mert sok telefonban alapértelmezettként 2G-3G-LTE autómatikus van beállítva, és sokszor a telefon levált 3G-re.
2021. márc. 7. 15:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbbször a lefedettséggel van baj.. Én tavaly Esztergomban dolgoztam és szállón voltam, de olyan förtelem net volt, hogy váltottam korlátlan netre.. Na most a Telekomnak ott olyan sz.ar volt a lefedettsége, hogy egy youtube videót nem tudtam megnézni normálisan.. Hazajöttem a családhoz, itt még játszani is tudtam mobilneten keresztül... Érdemes utanajárni, hogy melyik szolgáltatónak milyen a lefedettsége, ahol használni akarod!
2021. márc. 15. 09:47
 5/5 anonim válasza:
100%
Jelenleg a telekomnál vannak bajok, mert nekem is ugyanez a problémám, és ezelőtt mindig jó volt, küldtek sms-t, hogy javítják a problémát, remélem igyekeznek.
2021. márc. 17. 10:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!