Mostani Sciphone-k mennyire használhatóak? Kérdések lent.
Figyelt kérdés
Olyanok véleményét várom akiknek van és használtak már ilyet min pár hétig. Nem "villogni" szeretnék vele tudom gagyi iphone másolat... inkább hátrány hogy hasonlít, gyakran "veszélyes" helyeken megfordulok, így drága telefon kizárt.
Ár/tudás aránya alapján nagyon megéri.
Külsőségek engem nem érdekelnek, (effektek meg ilyen baromságok, kinőttem már belőle) legyen Bluetooth, mp3-at lejátsszon, JAVA és legyen benne Wifi(elég fontos lenne). Ez mind megvan benne és ha működnek is nekem teljesen megfelel. Szval tapasztalatok? Wifi működik valamennyire?
2010. aug. 17. 20:36
1/3 anonim válasza:
egy ismerősömnek van, úgy emlékszem wifi nincs rajta.
2/3 A kérdező kommentje:
Van olyan amin van.
2010. aug. 17. 20:48
3/3 anonim válasza:
van olyan ami a 10eFT-ot se éri meg...nagyon rossz az érintője,sokat félreérzékel,és nehézkes emiatt kezelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!