Magyarországon elérhető pink színben az Iphone 11 Pro?
Figyelt kérdés
Külföldön sokat láttam, viszont a hazai szolgáltatóknál egyszersem. Elő lehet rendelni?2021. febr. 18. 09:28
11/17 anonim válasza:
Akkor vegyed a fos android szarjaidat kozel annyiert, mint egy iPhone-t, egyebkent is, ki kerdezte a velemenyed...
12/17 anonim válasza:
Miután minden iPhone felhasználót egy kalap alá vettél, leszek én az érett, aki továbbra sem könyvel el minden androidos telefont vásárló embert primitívnek. Csak azért mert egy ember közülük, témába még véletlenül sem vágó kommenteket böfög egy kérdés alá csak azért mert szerepel benne az iPhone szó és úgy érzi megint 2 tàborra kell szedni az embereket az alapján milyen telefont vásároltak. Nektek nem mindegy ki mit vesz de őszintén? Ha neked nem kell továbbra sem kötelező megvenni. A boltban is csinálsz majd szalámi és sonka embereket és hadat üzensz annak aki szalámit vesz csak mert te a sonkát szereted? Ezek csak tárgyak, és engedtessék már meg, hogy én ezt lássam jobbnak te meg azt.
13/17 anonim válasza:
Egyetértek utolsó, mindenki döntse el saját maga, hogy milyen telefont vesz.
15/17 A kérdező kommentje:
Jézusom mi van itt. Csak érdekelt hogy kapható-e valamelyik szolgáltatónál bizonyos színben.
Ha valakit érdekel, a neve nem pink, hanem arany, és az Istyleban lehet kapni.
Lelkiszegény emberek vagytok az biztos ha azon képesek vagytok felbaszni magatokat hogy Iphone-t akarok venni méghozzá RÓZZZSAAASZÍNBEEEN.
2021. febr. 20. 09:24
16/17 anonim válasza:
De ha egyszer nincs...vagy ha találsz, akkor csapj le rá és vedd meg! Ennyi. :)
17/17 anonim válasza:
Az arany nem pink. Te ezt kérdezted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!