Iphone 11 pro, vagy Iphone 12?
Figyelt kérdés
Leszeretném cserélni a Samsung S8+ telefonom, ami most lesz 3 éve nálam, és elavultnak érzem. Sima Iphone 12-t vennék, de sokan mondják, hogy a 11 Pro is megérné, így nem tudom melyik lenne jobb. 3-4 évre tartanám meg. A pénzt nem igazán nézném, mivel alapból 12-t vettem volna, de megfontolóra veszem a 11 Pro-t.2021. febr. 15. 16:40
1/7 anonim válasza:
Nehéz döntés! :D
Az Apple pont ezért vette ki a kínálatból a 11prot, mert a 12-nek állítana konkurenciát.
Nekem 11 pro van és eszembe sem jutna sima 12-re lecserélni.
2/7 anonim válasza:
Nekem Xs-em van, de meg ezt is irto nagy hulyeseg lenne lecserelni a 12-es szeriara.
Viszont, ha mindenkeppen telefont kene cserelnem, mint ahogy Neked is, Kerdezo, en a 11 Pro-t vennem a ketto kozul.
4/7 A kérdező kommentje:
Érvek a 11 Pro mellett?
2021. febr. 15. 19:57
5/7 anonim válasza:
Én egyértelműen a 12-t venném. Mindenben jobb, csak telefotó kamera hiányzik.
6/7 anonim válasza:
Én is a 12-t venném az 5G miatt ha hosszabb távra tervezed használni. Egyre több helyen lesz elérhető az 5G nem csak Budapesten és a Balatonnál mint most hanem az ország minden részén amit én nem hagynék ki még évekig. Nekem 12 van és nem bántam meg mondjuk a 11 pro-t nem próbáltam annyira hogy milyen, viszont ugye ha jól emlékszem az kisebb mint a sima 11 szóval ha a nagyobb telefonokat szereted akkor inkább a 12-t ajánlanám. Ha viszont hamarabb akarod cserélni vagy nem érdekel annyira az 5G és a mérete akkor én a 11 pro-t venném.
7/7 A kérdező kommentje:
Végül a 12 mellett döntöttem, köszi a segítséget :)
2021. febr. 23. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!