Iphone 12 Mini jó telefon lenne ha sokáig nem szeretném lecserélni?
Ezt néztem ki mint új telefont amit megszeretnék majd venni idén.
-Szeretek sokat fényképezni, főleg természeti képeket meg selfieket is.
-Sok zenét szeretnék majd rátölteni.
-Sok alkalmazást is használni szeretnék főleg játékokat.
(Candy Crush, Bejeweled, Slendrina, Granny, Pinterest, Facebook, Spotify, Shazam és a többi.)
-Méretben szeretem a kis telefonokat, mivel úgy kényelmes egy kézben és kicsi a kezem..
-Színben sok a választék ami fontos, mert nem szeretnék leragadni az átlagos fekete-fehér kombinációnál :) (zöldet vagy kéket néztem ki)
Nem tudok dönteni sajnos a tárhelyt illetően, mivel a legtöbb belső memóriás telefonom is csak 16 gb volt így hamar megtelt. 128 lenne megfelelő de akkor már nem sok választ el a 256-tól hogy sokkal több legyen, mert tényleg sok cuccot szoktam rátölteni a telefonomra :D. Bár úgy már több mint 300.000 lenne és kicsit soknak tartom de nem annyira.
Mindenképpen szeretném legalább 4-5 évig használni csere nélkül.
Szóval szerintetek ilyen elvárásokhoz jó lenne ez a telefon?
Ja és milyen boltokban lehet venni ilyet ahol mondjuk segítenek rátenni a fóliát meg ilyesmi? Én ebben béna vagyok, mer régen mindig buborékos maradt.
Meg láttam, hogy nincs hozzá töltö, meg jack. Na én mindig jack fülest használtam ami nem agyba bedugós hanem simán behelyezős lapos és ennél gondolom valamilyen "lightning?", mennyire lesz fura megszokkni ezt a fajta fülest? Töltőt meg külön kell venni hozzá?
Pénzem van rá, mert rég van 1 millió forintom félretéve csak nem tudom mennyire éri meg ez a 300.000 érték egy telefonért bár láttam sokkal drágábbakat :D...
41.köszi.:)
kifejtenéd azért hogy miért gondolod így?:)
A fehér és a zöld a jó választás.
Mert nem ad olyan gagyi telefon kinézetet neki mint a piros és kék, a fekete meg azért nem jó mert nem emeli ki a telefon szépségét, és ha már ilyen sok pénzért veszünk telefont szép legyen. (már régóta nem veszek fekete telefont, mindig kerülöm)
De mondjuk ha lesz rajta tok kicsit más a helyzet :D zöld a best
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!