Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 12 Mini jó telefon...

Iphone 12 Mini jó telefon lenne ha sokáig nem szeretném lecserélni?

Figyelt kérdés

Ezt néztem ki mint új telefont amit megszeretnék majd venni idén.

-Szeretek sokat fényképezni, főleg természeti képeket meg selfieket is.

-Sok zenét szeretnék majd rátölteni.

-Sok alkalmazást is használni szeretnék főleg játékokat.

(Candy Crush, Bejeweled, Slendrina, Granny, Pinterest, Facebook, Spotify, Shazam és a többi.)

-Méretben szeretem a kis telefonokat, mivel úgy kényelmes egy kézben és kicsi a kezem..

-Színben sok a választék ami fontos, mert nem szeretnék leragadni az átlagos fekete-fehér kombinációnál :) (zöldet vagy kéket néztem ki)

Nem tudok dönteni sajnos a tárhelyt illetően, mivel a legtöbb belső memóriás telefonom is csak 16 gb volt így hamar megtelt. 128 lenne megfelelő de akkor már nem sok választ el a 256-tól hogy sokkal több legyen, mert tényleg sok cuccot szoktam rátölteni a telefonomra :D. Bár úgy már több mint 300.000 lenne és kicsit soknak tartom de nem annyira.

Mindenképpen szeretném legalább 4-5 évig használni csere nélkül.

Szóval szerintetek ilyen elvárásokhoz jó lenne ez a telefon?

Ja és milyen boltokban lehet venni ilyet ahol mondjuk segítenek rátenni a fóliát meg ilyesmi? Én ebben béna vagyok, mer régen mindig buborékos maradt.

Meg láttam, hogy nincs hozzá töltö, meg jack. Na én mindig jack fülest használtam ami nem agyba bedugós hanem simán behelyezős lapos és ennél gondolom valamilyen "lightning?", mennyire lesz fura megszokkni ezt a fajta fülest? Töltőt meg külön kell venni hozzá?

Pénzem van rá, mert rég van 1 millió forintom félretéve csak nem tudom mennyire éri meg ez a 300.000 érték egy telefonért bár láttam sokkal drágábbakat :D...

2021. febr. 9. 22:44
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Egyébként Jó választás volt a zöld. :)
2021. febr. 11. 01:08
 42/47 anonim válasza:

41.köszi.:)

kifejtenéd azért hogy miért gondolod így?:)

2021. febr. 11. 01:11
 43/47 anonim ***** válasza:

A fehér és a zöld a jó választás.

Mert nem ad olyan gagyi telefon kinézetet neki mint a piros és kék, a fekete meg azért nem jó mert nem emeli ki a telefon szépségét, és ha már ilyen sok pénzért veszünk telefont szép legyen. (már régóta nem veszek fekete telefont, mindig kerülöm)

De mondjuk ha lesz rajta tok kicsit más a helyzet :D zöld a best

2021. febr. 11. 01:26
 44/47 anonim válasza:
43.talán fekete telefonom sose volt valamiért de nem is szeretnék mert nem az én színem. fehér tényleg szép de volt már fehérem 2x és hát meguntam kicsit. Kék nekem kicsit túl sötét de tényleg szép. pirost nagyon utálom valamiért, viselni se tudok pirosat semmiben. ez a menta zöld meg nagyon hangulatos, kellemesen nyugtató szín és hát a természet ahogy írtam :D. klassz lenne feldobni ilyen erdős átlátszó tokkal talán vagy valami levelessel. Bár megfontoltam a kék színt is de nekem túl "vad" kinézetet ad és félek emiatt bámulmi fogják mert vonz a színe :D...viszont a zöld nekem kellemes és ha természetben járok, erdőben vagy zöld mezőkön akkor még pont illik is a hangulathoz meg hozzám.:) bocs ha hosszú lett XD
2021. febr. 11. 01:43
 45/47 anonim ***** válasza:
A részletfizetős válaszolónak nem hogy iphone 11 pro-ja nincs,de egy nokia 3310-e sem.😂😂 A részletfizetést általában akkor választják az emberek ha nem tudják kifizetni egyben az összeget.Szerintem te még életedben nem láttál még annyi pénzt amennyibe egy 11 pro kerül.A részletfizetésen egyedül a szolgáltató nyer.Pl most egy iphone 12 mini 260 ezer a telekomnál,de szinte mindenhol meg lehet venni már 210-ért.És akkor mekkora üzlet a részletfizetés.🤡🤡 Meg azt sem árt belekalkulálni,hogy kötsz egy szerződést 24 hónapra,és mit csinálsz ha fél év múlva megszűnik a munkahelyed?Hogy fogod fizetni?Az emberek 99%-a azért vesz részletre telefont mert egybe nem tudná kifizetni.Kizárólag annak éri meg részletre telefont venni,akinek van 20 ezer forintos számlája,mert a munkája miatt annyit beszél,és ő kap egy jó nagy kedvezményt a készülék árából.De az emberek 99%-a azt csinálja mint ez a 🤡,hogy kihoz magának egy csúcskategóriás telefont,amira ha 10 évig gyűjtene se tudná egyben megvenni,és választ mellé egy xs-es tarifát🤡🤡😂😂 De az a lényeg hogy te jó üzletet kötöttél,te pénzügyi zseni😂😂🤡🤡
2021. aug. 31. 16:37
 46/47 anonim ***** válasza:
ki?
2021. aug. 31. 18:27
 47/47 anonim ***** válasza:
Aki azt írogatta hogy mekkora üzletet kötött, hogy vett egy iphone 11 pro-t részletre, és hülye az aki egybe fizeti ki a telefont.
2021. aug. 31. 19:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!