Iphone 12 Mini jó telefon lenne ha sokáig nem szeretném lecserélni?
Ezt néztem ki mint új telefont amit megszeretnék majd venni idén.
-Szeretek sokat fényképezni, főleg természeti képeket meg selfieket is.
-Sok zenét szeretnék majd rátölteni.
-Sok alkalmazást is használni szeretnék főleg játékokat.
(Candy Crush, Bejeweled, Slendrina, Granny, Pinterest, Facebook, Spotify, Shazam és a többi.)
-Méretben szeretem a kis telefonokat, mivel úgy kényelmes egy kézben és kicsi a kezem..
-Színben sok a választék ami fontos, mert nem szeretnék leragadni az átlagos fekete-fehér kombinációnál :) (zöldet vagy kéket néztem ki)
Nem tudok dönteni sajnos a tárhelyt illetően, mivel a legtöbb belső memóriás telefonom is csak 16 gb volt így hamar megtelt. 128 lenne megfelelő de akkor már nem sok választ el a 256-tól hogy sokkal több legyen, mert tényleg sok cuccot szoktam rátölteni a telefonomra :D. Bár úgy már több mint 300.000 lenne és kicsit soknak tartom de nem annyira.
Mindenképpen szeretném legalább 4-5 évig használni csere nélkül.
Szóval szerintetek ilyen elvárásokhoz jó lenne ez a telefon?
Ja és milyen boltokban lehet venni ilyet ahol mondjuk segítenek rátenni a fóliát meg ilyesmi? Én ebben béna vagyok, mer régen mindig buborékos maradt.
Meg láttam, hogy nincs hozzá töltö, meg jack. Na én mindig jack fülest használtam ami nem agyba bedugós hanem simán behelyezős lapos és ennél gondolom valamilyen "lightning?", mennyire lesz fura megszokkni ezt a fajta fülest? Töltőt meg külön kell venni hozzá?
Pénzem van rá, mert rég van 1 millió forintom félretéve csak nem tudom mennyire éri meg ez a 300.000 érték egy telefonért bár láttam sokkal drágábbakat :D...
A 296.990 Ft-ot kamatmentes részletben 22*13.499 Ft-tal kell törleszteni, összesen 22 hónap alatt 296.978 Ft-ot fizetsz.
Már bocs, de ezek mellett a feltételek mellett ki az a hülye, aki egyben kifizeti?
Már bocs, de honnan tudod hogy a kérdező tele őr függő? Mert lehet nem véletlen akar független telefont.
Nem viccből csinálja ezeket a marketingeket egyik cég sem.
Nekik se éri meg olcsóbban adni mint máshol csak h te megvehesd kamatmentesen.
Cserébe ott a husegido plusz amit fizetsz a csomagert.
És mindenkinek megéri aki megteheti.
Minek majdnem 2 éven át fizetni és arra gondolni h még mindig nem az enyém teljesen amikor egy összegben is kifizetheted és nyugodtan elmondhatod hogy az a te tulajdonod.
19.nos neked lehet nem éri meg de nekem megérné.
Mindenki máshogy mérlegeli mi éri meg neki.
Nekem tényleg a mini jön be, ezért légyszi ne erőltesd ennyire a 11 prot.
Nem véletlen kérdeztem erről, nemhogy melyik iphone lenne jobb vételben :D.
Neked ezekben a dolgokban jön be a pro nekem valahogy nem adja meg a löketet ami miatt na most ezt meg venném, de a mini valahogy meg adja.
De azért köszi a véleményed.:)
Amúgy tényleg egybe szeretném letudni a fizetést.
Egy összegben fizetném ki.
Semmi tarifa vagy ilyen csomagot nem szeretnék.
Sima telenoros kártyát akarok majd amit bármikor feltölthetek ahogy szoktam.
25.kamera igen fontos de a mininek is tuti jó a kamerája...nem lehet ennyire rossz. Ez is fontos de írtam hogy méretben is fontos a kisméret. nem csak a kamerája ennyire fontos.nyugi van emberek :D.
25.de látom nagyon megálltál a kamera szempontnál mivel többet írtam ami fontos :D...
Szeretek sokat fényképezni, főleg természeti képeket meg selfieket is.
-Sok zenét szeretnék majd rátölteni.
-Sok alkalmazást is használni szeretnék főleg játékokat.
(Candy Crush, Bejeweled, Slendrina, Granny, Pinterest, Facebook, Spotify, Shazam és a többi.)
-Méretben szeretem a kis telefonokat, mivel úgy kényelmes egy kézben és kicsi a kezem..
Színben sok a választék ami fontos, mert nem szeretnék leragadni az átlagos fekete-fehér kombinációnál :) (zöldet vagy kéket néztem ki)
ezeket látom nem figyelted annyira :D de se baj..
Már bocs, de ezek mellett a feltételek mellett ki az a hülye, aki egyben kifizeti?
Olyan talán aki egybe szeretne mindent letudni?
Meg nem kell lehülyézni másokat akik máshogy gondolkodnak...
Azért fizetném egybe mert én mindent egybe le akarok tudni és nem szeretném havonta fizetgetni. Nem értem miért kell hülyének nevezni másokat emiatt...ez nem szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!