Zoli1333 kérdése:
Szeretném lecserélni Samsung galaxy a7 2018 64gb-os telefonomat egy iphone 6 32gb-osra, szerintetek megéri?
Figyelt kérdés
Lecserélni azért szeretném mivel számomra az ios sokkal stabilabb rendszer2019. okt. 29. 21:06
1/7 anonim válasza:
A helyedben nem ajánlanám mert, a Samsung tavalyi az alma meg több éves modell.
3/7 anonim válasza:
Nekem nem érné meg S6 max s10 cserélném le nem egy buta almára.
4/7 Trevor. válasza:
Az android is teljesen stabil. Nem érné meg, csak valami újabb iPhone-ra. Az iPhone 6 régi, csak 1gb ram van benne, ami iOS-hez is kevés. Emellett a 32GB tárhely semmire sem elég 2019-ben. Igazából az iPhone 6 minden téren visszalépés lenne.
5/7 anonim válasza:
iPhone 6 ra semmiképp
apámnak is a7 2018 van és szerintem egy teljesen jó müködő telefon
lehet hogy a kamera túl éles de ez van
6/7 anonim válasza:
Nekem a céges telefonom ilyen Samsung mint a tied, a sajátom pedig egy iPhone 8+, Tehát van összehasonlítási alapom. Mindkettőnek megvan a jó és rossz oldala is, de nekem mégis az iPhone kényelmesebb, több hasznos funkcióját látom, még így is hogy nem használom ki teljesen. Tehát én erre szavaznék, ill. ujabb verziojara.
7/7 anonim válasza:
Ez komoly? Hogy jut eszedbe egyáltalán egy tavalyi modellről egy több évesre váltani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!