Iphone 12 Mini jó telefon lenne ha sokáig nem szeretném lecserélni?
Ezt néztem ki mint új telefont amit megszeretnék majd venni idén.
-Szeretek sokat fényképezni, főleg természeti képeket meg selfieket is.
-Sok zenét szeretnék majd rátölteni.
-Sok alkalmazást is használni szeretnék főleg játékokat.
(Candy Crush, Bejeweled, Slendrina, Granny, Pinterest, Facebook, Spotify, Shazam és a többi.)
-Méretben szeretem a kis telefonokat, mivel úgy kényelmes egy kézben és kicsi a kezem..
-Színben sok a választék ami fontos, mert nem szeretnék leragadni az átlagos fekete-fehér kombinációnál :) (zöldet vagy kéket néztem ki)
Nem tudok dönteni sajnos a tárhelyt illetően, mivel a legtöbb belső memóriás telefonom is csak 16 gb volt így hamar megtelt. 128 lenne megfelelő de akkor már nem sok választ el a 256-tól hogy sokkal több legyen, mert tényleg sok cuccot szoktam rátölteni a telefonomra :D. Bár úgy már több mint 300.000 lenne és kicsit soknak tartom de nem annyira.
Mindenképpen szeretném legalább 4-5 évig használni csere nélkül.
Szóval szerintetek ilyen elvárásokhoz jó lenne ez a telefon?
Ja és milyen boltokban lehet venni ilyet ahol mondjuk segítenek rátenni a fóliát meg ilyesmi? Én ebben béna vagyok, mer régen mindig buborékos maradt.
Meg láttam, hogy nincs hozzá töltö, meg jack. Na én mindig jack fülest használtam ami nem agyba bedugós hanem simán behelyezős lapos és ennél gondolom valamilyen "lightning?", mennyire lesz fura megszokkni ezt a fajta fülest? Töltőt meg külön kell venni hozzá?
Pénzem van rá, mert rég van 1 millió forintom félretéve csak nem tudom mennyire éri meg ez a 300.000 érték egy telefonért bár láttam sokkal drágábbakat :D...
Azért mert gazdasági szempontból teljesen ésszerűtlen lépés. Semmi, de tényleg semmi nem indokolja, hogy kifizess valamit most, ha ugyanazt kifizetheted két év alatt aprajával, és ennek konkrétan 0 Ft a költsége.
Bocd, de egyszerűen nem normális az, aki kifizet most többszázezer forintot úgy, hogy ugyanazt két év múlva is kifizethetné, és még örül is neki, hogy milyen ügyes mert ő aztán letudta.
31.nekem mondjuk zavarna hogy hónapokig fizessek és még mindig nem az én tulajdonom míg egybe letudva nincs utána költségeim...nem értelek tényleg!
Miért fáj neked hogy máshogy gondolkodunk? ÉN nem szeretek hónapokig fizetni valmit főleg úgy, hogy már megvan rá a pénz!
Egybe simán kifizetem mivel megvan rá és nem kell még hónapokig ezen izélni...gazdasági zempontokat meg felejtsd már el mert nem minenki ezt nézi mikor telefont vesz...inkább azt hogy minnél előbb az övé legyen! 2 év mire kifizeted az a bolonság...mire közben megvan már a pénz és simán a te tulajdonod és nem kell 2 évet várni...inkábbb NE erőltesd jó?? Inkább te vagy itt a nem normális...2 évet fizetgetnél míg más simán egybe megvenné? Miért nem normáis ha független telefont vesz őúgy hogy már ösze gyűjtötte a pénzt rá? nagyon nem ooké nálad valam...meg a kérdező direkt mondta, hogy neki független telefon kell és a 12 mini...te meg nagyon erőlteted neki ezt a 11 prot amit lehet nem is használni ki mert neki nem azok a fontoak és még te fizetnél 2 évig és nem a tied ő már egybe kifizetni minden költség letudtával és már az ő tulajdona és nyugodtan használthatha...TE nem vagy normális XD
31.meg sokan nem akarnak 2 évet várni mire lesz saját telefonjuk és addig is bajlódjanak fizetésileg...OKé te így gondolkozol de sokan vagyunk így akik egybe fizetnénk ekkora összeget is. MErt ha már sikeresen össze gyűjtöttem erre a pénzt akkor meg a fenének várjak még 2 évet és fizessek havonta mint hogy egybe kifizessem és élvezzem az én tulajdonom?? Ez nem lenne így norma...Kérdező is írta, neki már megvan a pénze é csak segítéget kért döntésileg de te nagyon elhúzod a lovat ezzel...itt már átmnész személyeskedésbe mert fáj neked hogy más egybe fizetné mint külön 2 évig...neked ne szúrja már a szemed ha más egybe fizeti amit meg akar venni...Meg azt, hogy erőlteted a 11 prot mikor a kérdezőnek szerintem nem is lenne rá igénye, oké írta hogy fontos a kamera de nem írta hogy az a legfontosabb...neki a mini tökéletes lenne méretileg is meg színben is. Állj le inkább jó? Nagyon erőltetős stíluod van, 11 prot mondod hogy gondolja át de ő már rég a mini mellett dötnött neked csak a pénz számit? hogy jönne ki jobban? ember...nem véletlen választotta ezt hisz neki már meg van a pénze és szerintem kicsit se érdekli ilyenkor az hogy mivel jonne ki jobban...Meg amit csinálsz az a nem normális...2 évet fizetsz mire tied lesz míg egybe simán a te tulajdonod? igen sokan ezzel villognak mert nem hülyék mint te elpazarolnál 2 évet míg más meg tundá egyben venni?
Semmi, de tényleg semmi nem indokolja, hogy kifizess valamit most, ha ugyanazt kifizetheted két év alatt aprajával, és ennek konkrétan 0 Ft a költsége.
DE INKDOKOLJA! főleg annak aki nem akar még 2 éven át fizetni és még mindig nem az övé...inkább akadj le a témáról jó? Látod hogy a kérdezőnek se segítettél inkább feszültséget csináltál...gratula!
azért nem kell agyonszidni a 31-est, tökre igaza van.
képzeld el, hogy egyik hónapban kifizetsz 300-at a telefonért a spórolt pénzből, aztán következő hónapban meg beüt valami gebasz, lerobban az autó stb. és akkor ott állsz, hogy "nabazdm"
ehelyett ha részletben fizeted a telefont, az ilyen szempontból biztonságosabb, mert akkor bőven van még tartalék.
de hát, kinek mi
34.nem szidom de ő is szid másokat hogy nem normális...
mi van ha a kérdezőnek nincs autója??
Látom lemaradt nektek az a rész, hogy a kérdezőnek már van 1 milliója és ebből is maradna még pénze és szerintem dolgozik és marad neki...
Figyu én feladtam ezt...kérdező ne hallgass ilyen erőltetős emberekre...
úgy vegyél ahogy neked kényelmes és nem másnak!
ha te egybe szeretnéd akkor fizest és ne mások miatt.
Gyerekek álljatok le!
Oké nem normális, hogy egybe fizetné valaki de én nem akarok még 2évet várni erre a telefonra mert így gazdaságosabb..
Nincs autóm, van még bőven pénzem így nem lesz sz..r helyzet.
Egybe fizetem és a 12 mini mellett döntöttem.:)
Mert nekem ez a kényelmesebb és zöld színben lesz.
Ne csináljuk ebből feszültséget!
jójó, én csak mondtam egy példát :D
"Látom lemaradt nektek az a rész, hogy a kérdezőnek már van 1 milliója "
hát ja, napi 15-20 kérdés után nem biztos, hogy mindegyikre emlékszem
Közgazdaságtani evidencia, hogy a pénzt magunknál tartjuk, amíg csak lehet, és feleslegesen nem fizetünk előre. Soha, semmit. Amíg csak lehet kamatozzon nálad a pénz, vagy tudd te forgatni, használni, és ne egy olyan telefonban álljon, amit idő előtt feleslegesen fizettél ki.
Ez teljesen független attól, hogy egyébként megvan-e rá a pénzed egyben vagy nincs. Nálad van a helye a pénznek, ameddig csak lehet. Az amit mondtok, hogy de márpedig ti kifizetitek, hogy ne tartozzatok, meg hogy azonnal a tiétek legyen a telefon, ez egy közgazdasági nonszensz, egy érzelmi alapú, de teljesen irracionális bullshit. Ez az igazság, akár tetszik akár nem. De csináljátok csak, hagy röhögjenek a szolgáltatók. A saját pénzetek ellenségei vagytok.
egy egyszerű kis kérdésből milyen indulatok lettek...
Én pénzem én döntöm, hogy hogy kezelem de "nem normális"nak nevezni azokat akik inkább egybe fizetnének mint részletre...
Sosem fizettem semmit részletre és sosem volt belőle gondom.
Na lényeg eldöntöttem, a 12 mini lesz az új telefonom és zöld színben fogm majd megvenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!