Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Arthat az akksinak ha egy...

Arthat az akksinak ha egy picit hibas toltovel toltom?

Figyelt kérdés
Samsung telefon, samsung toltovel, tegnap egy kis tea rafolyt... De amugy is eleg retkes volt. Arra a vegere ami a teloba megy. Azota nem nagyon akar mukodni a gyorstoltes, bar egy picit tisztogattam es most mukodik a gyorstoltes.
2021. jan. 30. 13:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Azt így előre nem lehet megmondani, majd kiderül. De mindenesetr nincsen egy másik töltőd? Egyébként az az 1volt 1amper nem fog megrázni, hidd el, én már ezerszer javítottam töltőt, még egyszer sem rázott meg.
2021. jan. 30. 13:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

az aksinak közvetlenül nem árthat, de a töltő csatlakozásnak később igen, mert az is telirakódik retekkel, "leég" nem veszi fel később se a töltést. Egy gyors töltő kb 1500 ft, max 2000, én nem használnálm a koszos töltőt, egyszer próbáltam kitakarítani a kábel csatlakozást áramtalanítva, vízzel kiöblítve, rendesen megszárítva, az se volt jó, mert "vízkövesedett, meg mint ha rozsdásodott volna, de nem igazán rozsda volt

Szóval a csatlakozó csere a telefonba többe kerül mint egy töltő.

2021. jan. 30. 13:29
 3/6 anonim ***** válasza:
mm a kábelen lévő csatlakozót próbáltam vízzel takarítani, nem a telefonon lévő csatit *
2021. jan. 30. 13:30
 4/6 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat.

Holnap mindenkepp veszek toltot, mert most ki be kapcsol a gyorstoltes funkcio, csak meg most feltoltom ezzel, tobbszor nem. Hatha ennyitol nem lesz baja.

2021. jan. 30. 13:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A ragacsos teás csatlakozót bedugtad a telefonodba?

mehhhhhh.....

2021. jan. 30. 15:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Megtisztitottam elotte.
2021. jan. 30. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!