Egy aliexpressről rendelt wireless charger, vagy töltőfej+ kábel árt a telefon akksinak? (Iphone 11)
hát nem biztos hogy jó neki.....
én egyszer rendeltem a fényképezőmhöz ilyen nevesincs töltőt, soha többet. tönkrevert 2 akksimat.
iPhone 11-hez biztos hogy nem vennék ócó töltőt
a 8Plushoz és a 11 prohoz Varta vezetéknélküli töltőt használok, kiválóan működöik és nem is túl drága.
Kábelt pedig csak MFit vegyél!
MFI = Made For iPhone
ami ezt a hitelesítést megkapja az biztosan működik
egy ilyen telefonhoz megéri kicsit drágább töltőt venni mint valami fosch droidhoz. ez a telefon kiszolgálja az életedet ha vigyázol rá
Huawei telefonhoz eredeti Huawei vezeték nélküli töltőt használok
Ezeket egyszer elég megvenni, nem szabad spórolni rajtuk
Tessék:
Csak példaként hoztam fel, hogy saját márkás eredeti tartozékot (töltőt) használok
Gondoltam érthető és nyilvánvaló, hogy iPhone-hot Apple tartozékokat (de eredetit) kell vásárolni
kajak csak nekem vicces hogy valakinek van pénze egy drága telefonra
de a tartozékokból már csak a pár dollárosra futja?
egy 5 wattos töltöfej 5 ezer, a kábel is hozzá kb annyi
10 ből az alap megvan
a 18wattos kissé drágább
egy 18 wattos vezetéknélküli töltö meg ugy max 18 ezer
a 290 ezer forintos telefon mellet ezek az árak eltörpülnek
5.
Nekem meg az vicces, hogy még mindig nem jut el sokak agyához az, hogy valaki (mint pl. én) dolgozik egy nyarat egy olyan telefonért ami az előzőhöz hasonlóan kibír 4 évet gond nélkül, éppenhogy meg tudja venni a telefont, majd amikor komplett charging base-t néz aliexpressről (amin lehet tölteni telót, watchot, airpodsot) ezt kapja, hogy iphone-ra van pénz, de drága tartozékra nem futja.
Futna még 30ezerért, csak inkább félreteszem azt a pénzt, és akkor a normális válaszolóknak köszönhetően mellőzőm aliexpresses vezetéknélküli töltőt.
Lehet, hogy sokat spórolsz, amíg meg lesz az iphone, igen akkor van rá pénzed meg tudod spórolni.
De ha már egy ilyen kategoriájú telefonra összeszedted a pénzt, akkor a tartozékaira is spórolt, ne érd be az olcsó vackokkal!
Kb. ennyi a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!