Mi a véleményetek a xiaomi basic airdots fülhallgatórol?
Figyelt kérdés
Nekem tul olcsonak tunik ahhoz, hogy jo minosegu, tartos legyen. Ha ez nektek nem jott be, mit ajanlotok helyette?2020. júl. 11. 20:07
1/2 anonim válasza:
Nem próbáltam még ki, de nagyon olcsól lehet már kifejezetten jó minőségű vezeték nélküli füleseket kapni. Nekem egy Haylou GT1 Plus-om van, a Xiaomi egy leányvállalata gyártja, nagyon elégedett vagyok vele, ezt ajánlom a Basic Airdots helyett. GeekBuyingon rendeltem EU-ból. A scarbir oldalán vannak jó összehasonlítások, [link] meg találhatsz rengeteg review-t is.
2/2 anonim válasza:
Ismerősömnek van, neki is én ajánlottam. Megvan már neki szerintem egy fél éve, eddig kifogástalanul teszi a dolgát, ahogy tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!