Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem tudod hogy hogy lehet +...

Nem tudod hogy hogy lehet + tárhelyet a telefonba tenni ?

Figyelt kérdés
Valami alkalmazással vagy mivel?

2021. jan. 18. 21:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

SD kártyával.

Vagy ha nem kell mindig az a tárhely, akkor vannak olyan pendriveok, amik telefonba is jók. (Ha a telefon támogatja)

Vagy ha végtelen neted van, akkor a felhőtárhely is megoldás lehet.

Amúgy meg nagyon remélem, hogy troll vagy, és nem léteznek ilyen hülyék... Alkalmazással + hárhelyet... Az eszem megáll...

2021. jan. 18. 22:07
 2/10 A kérdező kommentje:
De 1 ember se tudna normálisan válaszolni kösz szépen
2021. jan. 18. 23:27
 3/10 A kérdező kommentje:
Szépen lehetne írni nem vagyok kutya
2021. jan. 18. 23:27
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

pontosan milyen telefon?

nem mindegyikbe lehet tenni, csak azért kérdem

2021. jan. 19. 00:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg van e SD kártya hely telefonodon.azt veszel egyet és kész .
2021. jan. 19. 06:15
 6/10 Szirty ***** válasza:
100%

Ha a felső polcod tele van de máshol pl. a fiókban találsz helyet, akkor azt a helyet hogy hozod a felső polcra hogy ott is legyen hely?

Kb. ilyen a kérdésed...

2021. jan. 19. 07:24
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha a mobil tárhelye memóriakártyával bővíthető, akkor kell egyet venni, és beletenni. Ha tudnánk a típusát, akkor meg is tudjuk mondani, hogy megy-e bele :)

#4es, pedig hidd el nagyon sokan vannak akiknek fogalma sincs, hogy mit merre hogyan, dolgoztam olyan helyen, hogy ezt tapasztalatból mondhatom. Volt nem egy huszonéves is köztük, aki azt se tudta merre hogyan mit miként. De 30 felett már nagyon nagy számban előfordulnak a digitális analfabéták. :)

2021. jan. 19. 09:49
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly (2020) megcsináltam az egyik barátnőm számítástechnika háziját. A 28-ból 4-en küldték el. A többi 1-est kapott, és csak meg kellett csinálják. S az egész osztály a barátnőmtől kérdezte a feladatokat, mert azt hitték hogy okos (5-öst kapott rá). Ő viszont persze azt se tudta hogy eszik-e vagy isszák, mert én csináltam a háziját, és nem akart ezzel lebukni, mert akkor beárulják a tanárnak. Így összetömörítettem egy rar-ba az egészet, s feltettem egy felhőtárhelyre, hogy mindenki gazdálkodjon belőle ahogy tud.

A lényeg, hogy nem tudták kicsimagolni, pedig ez az érettségi évük, és csak egy évvel fiatalabbak mint én.

Bár azt elismerem, hogy ez a kérdés még annál is durvább...

A válaszom (#2) egy vicc neked?

2021. jan. 19. 10:02
 9/10 Szirty ***** válasza:

"a mai 6 éves kisgyerek is tudja, hogy fa**ság."

Tény hogy vannak troll kérdések és simán lehet hogy ez is az.

Ugyanakkor megjegyezném, hogy az általános értelem (köszönhetően az oktatás évtizedekkel ezelőtt kezdődött "magas szintű" szárnyalásának) rohamosan csökken.

És tényleg vannak olyanok, akik őszintén hiszik hogy a műholdas kommunikáció vezetékes, a gáztűzhely égő rózsájára gond nélkül rá lehet tenni a vágódeszkát, a megfürdetett macska megszárad a mikróban, az otthon hagyott autó távirányítóval kinyitható az autó ha felhívjuk az otthon lévőt és a mobiltelefonhoz tartjuk stb...

Végtelenül szomorú, de így van... És igen, pont most 2021-ben! A helyzet pedig egyre csak romlik.

2021. jan. 19. 12:50
 10/10 anonim ***** válasza:

Már elnézést, de igenis van ilyen, hogy alkalmazás, ami ingyenesen biztosít online tárhelyet, meg vannak oldalak is, Dropbox, Box.com. Én is épp ennek próbálok utána járni mert betelt a Drive-om. Szeretnék valami biztonságos online vagy úgynevezett felhő tárhelyet. Én se vagyok valami nagy szakértő, sőt, de itt nem volt jogos ez a lehurrogás és egy lapon emlegetés a tényleg butákkal.

Szóval szakértők, melyik biztonságos Drive-hoz hasonló felhő?

2021. febr. 24. 09:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!