Az Iphone 12 Mini megéri az árát?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni magamnak egy új Iphone-t és a 12 minit néztem ki. Nekem nagyon fontos a méret, mert szeretem a kisméretű telefonokat. Igaz még nem láttam élőben, de videók meg képek alapján nekem tetszik a mérete. Színben is nagyon ott van, mert nekem a kék a kedvenc színem és ebből van kék. Persze ez legyen a legfontosabb de nekem bejön. Viszont nekem fontos a tárhely is, tehát én a 256 gb-sat néztem ki viszont így igen drága. De fontos szempont még a gyorsasága, jó képeket készítsen, meg ne álljanak le az alkalmazásai. Legtöbb helyen ahogy láttam 300 ezer fölött van, ezt kicsit sokkalom egy telefonért, de nem tudom. Akik vettek már ilyen drága telefont, nem féltitek? Pl.tömegközlekedésen előveszitek és kilophatják vagy mi? Nagyon szeretnék egy jó működő és gyors Iphonet de ezek az árak eléggé horrorisztikusak :D. De mit gondoltok?2021. jan. 18. 09:34
11/13 xKakashix válasza:
elég lesz neked a 128-as is akkor bőven, 256 max akkor lenne indokolt ha sokat videóznál is, vagy töltögetnél le
12/13 A kérdező kommentje:
11.igazad van :)
tényleg elég. akkor így még se ennyire vészes az ára.:)
2021. jan. 18. 12:30
13/13 anonim válasza:
128GB-os kék iPhone 12 mini-m van. Megéri az elég relatív. Legtöbb ember, köztük én is, általában internetezik és videókat néz egy telefonon és itt azért kérdéses egy 800+€-s készülék létjogosultsága. De ha van rá pénzed én azt mondom vedd meg nyugodtan. Azért jóval fürgébb, mint egy olcsóbb android készülék. Mérete tökéletes (nekem) és az A14 teljesítményével sem lesz gondod pár évig, ez biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!