Most megéri használtan Apple IPhone xs/xs maxot venni?
Nyilván, nehéz objektív választ adni, hiszen nem mindenki szereti az Apple készülékeket.
Az iPhone XS 2018-ban jelent meg, ha a 6S-ből indulunk ki, akkor még 4-5 évig biztos támogatva lesz, a készülék sebessége pedig nem számottevően lassabb a 11, 12 modellekhez képest.
Tehát, amennyiben váltani kívánsz IOS-re és használt XS-ben gondolkozol, véleményem szerint nyugodtan válts, amennyiben találsz egy szép darabot, számodra kedvező áron.
Az egyetlen javaslatom talán az, hogy a választás során az akkumulátor aktuális kapacitását is érdeklődd meg, mivel ha azt később kell csak cserélned, elkerülsz egy kisebb kiadást.
Én 1 napja vettem használtan egy iPhone XS-t és teljesen hibátlan. Sőt, szerintem az XS 2021-ben is egy bomba jó vételnek számít , és 2021-ben nagyon sok ember szerint az XS éri meg a legjobban 😊
Imádom😊👌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!