Megéri iPhone 5s-t venni még használtan? Vagy már nagyon régi a telefon?
Használt iPhone nem jó
Mi úgy jártunk, hogy a születésnapomra kaptam egy iPhone 4s-t és nem tudtunk vele mit kezdeni. Rossz volt a töltője, nem volt fülest, és a telefon nem fogadta el a jó SIM kártyámat, mert kiderült, hogy le volt tiltva a telefon, valszeg lopott volt.
Én is 5s-t akarok, de szerintem ha már iPhonet akarsz akkor SE legyen (Special Edition, asszem így kell írni, szar vagyok angolból)
Megéri?
5 Ft, 50 Ft, 500 Ft, 5000 Ft, 50000 Ft vagy 500000 Ft?
használtan? akkor inkább valami android-os újonnan szerintem.
De 5S már régebbi, inkább iphone Se érné meg.
De ha van egy kisebb összeged akkor inkább újonnan valamilyen android-os, Samsung, Lenovo vagy Asus.
hát igen meg mint 2-es írja ha lock-olva van mert lopott és nem lépett ki az előző tulaj icloud-ból akkor olyan mintha vettél volna mondjuk 40.000-ért egy darab követ.
Iphone-t jobb újonnan venni.
Meg úgy minden újabb telefont, függetlent, jó helyről, nagyobb áruházból gondoltam.
vannak gsm boltok, előbb vennék Auchan-ban egy Nokia-t mint ilyen olyan boltoktól bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!