Megéri még használtan iPhone-t venni?
Jelenleg egy Lumia 640-t használok, de már nagyon kezd belőle elegem lenni. Megbízhatatlan, használhatatlan vacak. Szóval elgondolkodtam a cseréjén, és mindig is ki szerettem volna próbálni, hogy milyen egy iPhone. Leginkább a hatosokkal szemezgetek.
Érdekelne azon emberek tapasztalatai, akik legalább 2-3 évig használtak ilyen telefont, mert új korában minden jól működik, ezzel tisztában vagyok, de az is köztudott, hogy szándékosan belassítják a telefont, valamint hogy sajnos rengeteg Apple szolgáltatás nem működik éppen kielégítően. Tehát ha a régebbi iPhone-ok is vacakolnak, akkor természetesen nem fogom lecserélni a Lumiát, de ha használhatók még, akkor elgondolkodok rajta.
Mit is értek az alatt, hogy használható? Például: nem probléma számára a böngészés, nem fagy ki, nem akadozik jelentősen, lehessen vele fényképezni, működjön rajta a navigáció, a közösségi alkalmazások (leginkább Facebook, Instagram) használhatók legyenek, ne legyen gond a telefonálással, ne dobálja le a hálózatokat, ne tűnjenek el a névjegyek, stb...
Ha már olyat akarsz venni akkor vedd a leg újabbat.
Ha meg nincs pénzed akkor vehetsz jobb telefont is mint az.
Redmi note 5 az tökéletes, 65000 ft. Eustock.
Nekem előtte egy kinából hozatott telefonom volt, soha nem akadt meg, nem fagyott le. Minden tökéletesen működött, csak kétszer is leejtetettem a fülemtől a beton járdára , és aztán már szarakodott 2.5 év után.
Szerintem már nagyon jók az androidosok.
Feléért , harmadáért meg kapod mint az iphonet.
Mondhat bárki bármit nem rosszabb az android.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!