Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az Iphone 12 Mini megéri az árát?

Az Iphone 12 Mini megéri az árát?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni magamnak egy új Iphone-t és a 12 minit néztem ki. Nekem nagyon fontos a méret, mert szeretem a kisméretű telefonokat. Igaz még nem láttam élőben, de videók meg képek alapján nekem tetszik a mérete. Színben is nagyon ott van, mert nekem a kék a kedvenc színem és ebből van kék. Persze ez legyen a legfontosabb de nekem bejön. Viszont nekem fontos a tárhely is, tehát én a 256 gb-sat néztem ki viszont így igen drága. De fontos szempont még a gyorsasága, jó képeket készítsen, meg ne álljanak le az alkalmazásai. Legtöbb helyen ahogy láttam 300 ezer fölött van, ezt kicsit sokkalom egy telefonért, de nem tudom. Akik vettek már ilyen drága telefont, nem féltitek? Pl.tömegközlekedésen előveszitek és kilophatják vagy mi? Nagyon szeretnék egy jó működő és gyors Iphonet de ezek az árak eléggé horrorisztikusak :D. De mit gondoltok?

2021. jan. 18. 09:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
35%

Hát, sajnos manapság ennyibe kerülnek a “rendes” mobilok. Egy Huawei vagy Samsung csúcsmobil (Mate XS, Fold 2) már az 1 milliót verdesik alulról, szóval a 300 még nem is vészes egy friss telefonért.

A 12 mini stabil, jó és gyors telefon, gyenge akkumulátor üzemidővel. Youtube-on számos tesztet találsz, annál többet lehetetlen elmondani. Csalódni nem fogsz.

A féltős részhez... Ha úgy érzed, hogy neked ez erőn felüli és “túlféltenéd”, akkor nem javaslom. Kiváló alternatíva lehet az SE2 is márkán belül.

Ha kiugrasz Ausztriába megvenni, akkor AppleCare+-t is vehetsz hozzá, ami évi 2, saját hibádból bekövetkező törést fedez. Én is így vettem, ad egy plusz megnyugvást. Telefonlopás nem tudom, mennyire létezik még manapság.

2021. jan. 18. 09:53
 2/13 xKakashix ***** válasza:
81%

hát az iphone-ok sose tartoztak az olcsó meg jó árértékű telefonok közé, szóval az áron nem kell meglepődni, én személy szerint sokallom, már egy ideje rájöttem, hogy fölösleges 300k-t kidobnom egy telóra, mert az én igényeimnek egy 100k-s telefon is bőven megfelel, de kinek mi, igazából ezt neked kell eldönteni, hogy megéri e

egyébként mire kellene neked 256GB? sokat tudnál spórolni egy 128-assal, ahogy néztem talán a 256-os a legrosszabb ár/érték arányú

2021. jan. 18. 09:55
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok. Annyival kiegészíteném, hogyha a fotók miatt kell a nagyobb tárhely (lányoknál ezt figyeltem meg), akkor iCloud-dal kiválóan orvosolhatod a tárhelyproblémát.
2021. jan. 18. 09:58
 4/13 anonim ***** válasza:

Nekem Iphone 11 van, en is feltem, mondjuk nem viszem tulzasba azert, nem egy vitrinben tartom, de tomegkozlekedesen elo se veszem. Nem is a lopastol felek, bar Budapesten barmi megtortenhet, hanem inkabb attol, hogy leejtem, mert altalaban allok, ulohely nem nagyon szokott lenni, amikor en utazom.

Csak te tudhatod, hogy megeri-e neked ennyi penzert, de az tuti, hogy hosszu evekig jo telefonod lesz. Egyebkent en is megfogdostam a boltban, de nekem kulsore annyira nem jott be, de nyilvan ez egyeni preferencia kerdese.

2021. jan. 18. 10:06
 5/13 anonim válasza:
100%

Szia!

Én is szeretnék hamarosan beruházni egy IPhone 12-re, mert én úgy látom rengeteg új fejlesztés érkezett. Már bánom is kicsit, hogy megvettem a 10-est. Korábban 6s-em volt.

Sokan panaszkodnak az IPhone törékenységére. Én nem tapasztaltam ilyet, pedig nem használok képernyő fóliát sem. Úgy tudom, az IPhone 12-nél a képernyőt törésállóbbá tették.

A kamera az egyik fő ok amiért imádom az Apple-t. Ha szeretsz fotózni már ezért is megéri.

Szerintem a 256 GB felesleges, szerintem a 64 GB-ot is nehéz elhasználni, de a 128-al biztosan rendben leszel.

2021. jan. 18. 10:09
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! :)

a 256 gb tárhely azért kell mert nagyon hamar beszokott telni nekem a memória és ezzel simán kibírná szerintem sokáig. Talán 128 is megfelelne mert eddig a legtöbb alapmemóriám az 16gb volt így ezért talán akarom a legnagyobbat de 128 is megfelelne.:) Annyira nem félteném az tény csak felvetettem a kérdést. Én se veszem elő mobilomat közlekedésen annyit, inkább csak akkor ha hívnak bár nem nagyon szoktak. Mate XS, Fold 2) megnéztem brutális :O..ehhez képest tényleg jóna k számít az ára...menyi évig tudom amúgy használni ha semmi komolyabb nem törétnik vele mint leejtem?

2021. jan. 18. 10:15
 7/13 A kérdező kommentje:
akksi üzemideje annyira nem izgat hisz nekem iphone 5-öm volt ami 1 óra alatt lemerült intenziv használat alatt így ha ennél több ideig bírná akkor nekem megfelelne :)
2021. jan. 18. 10:17
 8/13 A kérdező kommentje:

5.imádok fotózni!

főleg az eget, a természetet.

2021. jan. 18. 10:18
 9/13 A kérdező kommentje:
1.iphone se2020t néztem és benne van még a listámban, sőt annak az árát nem sokkalom mint a 12 miniét. ennek milyenek a tulajdonságai? fényképezője, üzemidő, úgy általánosságban milyen? :)
2021. jan. 18. 10:21
 10/13 anonim ***** válasza:

Bátran kalkulálhatsz támogatással 4-5 évig.

Ár/érték arányban az SE-t javasolnám. Régebbi dizájn, de a 11-es processzorát kapta meg. [link]

2021. jan. 18. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!