Az Iphone 12 Mini megéri az árát?
Hát, sajnos manapság ennyibe kerülnek a “rendes” mobilok. Egy Huawei vagy Samsung csúcsmobil (Mate XS, Fold 2) már az 1 milliót verdesik alulról, szóval a 300 még nem is vészes egy friss telefonért.
A 12 mini stabil, jó és gyors telefon, gyenge akkumulátor üzemidővel. Youtube-on számos tesztet találsz, annál többet lehetetlen elmondani. Csalódni nem fogsz.
A féltős részhez... Ha úgy érzed, hogy neked ez erőn felüli és “túlféltenéd”, akkor nem javaslom. Kiváló alternatíva lehet az SE2 is márkán belül.
Ha kiugrasz Ausztriába megvenni, akkor AppleCare+-t is vehetsz hozzá, ami évi 2, saját hibádból bekövetkező törést fedez. Én is így vettem, ad egy plusz megnyugvást. Telefonlopás nem tudom, mennyire létezik még manapság.
hát az iphone-ok sose tartoztak az olcsó meg jó árértékű telefonok közé, szóval az áron nem kell meglepődni, én személy szerint sokallom, már egy ideje rájöttem, hogy fölösleges 300k-t kidobnom egy telóra, mert az én igényeimnek egy 100k-s telefon is bőven megfelel, de kinek mi, igazából ezt neked kell eldönteni, hogy megéri e
egyébként mire kellene neked 256GB? sokat tudnál spórolni egy 128-assal, ahogy néztem talán a 256-os a legrosszabb ár/érték arányú
Nekem Iphone 11 van, en is feltem, mondjuk nem viszem tulzasba azert, nem egy vitrinben tartom, de tomegkozlekedesen elo se veszem. Nem is a lopastol felek, bar Budapesten barmi megtortenhet, hanem inkabb attol, hogy leejtem, mert altalaban allok, ulohely nem nagyon szokott lenni, amikor en utazom.
Csak te tudhatod, hogy megeri-e neked ennyi penzert, de az tuti, hogy hosszu evekig jo telefonod lesz. Egyebkent en is megfogdostam a boltban, de nekem kulsore annyira nem jott be, de nyilvan ez egyeni preferencia kerdese.
Szia!
Én is szeretnék hamarosan beruházni egy IPhone 12-re, mert én úgy látom rengeteg új fejlesztés érkezett. Már bánom is kicsit, hogy megvettem a 10-est. Korábban 6s-em volt.
Sokan panaszkodnak az IPhone törékenységére. Én nem tapasztaltam ilyet, pedig nem használok képernyő fóliát sem. Úgy tudom, az IPhone 12-nél a képernyőt törésállóbbá tették.
A kamera az egyik fő ok amiért imádom az Apple-t. Ha szeretsz fotózni már ezért is megéri.
Szerintem a 256 GB felesleges, szerintem a 64 GB-ot is nehéz elhasználni, de a 128-al biztosan rendben leszel.
Köszönöm mindenkinek! :)
a 256 gb tárhely azért kell mert nagyon hamar beszokott telni nekem a memória és ezzel simán kibírná szerintem sokáig. Talán 128 is megfelelne mert eddig a legtöbb alapmemóriám az 16gb volt így ezért talán akarom a legnagyobbat de 128 is megfelelne.:) Annyira nem félteném az tény csak felvetettem a kérdést. Én se veszem elő mobilomat közlekedésen annyit, inkább csak akkor ha hívnak bár nem nagyon szoktak. Mate XS, Fold 2) megnéztem brutális :O..ehhez képest tényleg jóna k számít az ára...menyi évig tudom amúgy használni ha semmi komolyabb nem törétnik vele mint leejtem?
5.imádok fotózni!
főleg az eget, a természetet.
Bátran kalkulálhatsz támogatással 4-5 évig.
Ár/érték arányban az SE-t javasolnám. Régebbi dizájn, de a 11-es processzorát kapta meg. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!