IPhone SE (2016)-ba maximum mekkora kapacitású akkumulátort ajánlotok cserének? Láttam 2200mAh-sakat is, az eredeti 1624 mAh-s.
Az eredetit vagy azzal megegyező utángyártottat.
A mindenféle varázsolt akkumulátor úgy sem fog többet bírni, hiába van több ráírva. Legrosszabb esetben még az eredeti értékét sem.
Én is így gondoltam, de több olyan van, ami jóval nagyobb, mint az eredeti akku kapacitása...
Apple-t tuti nem veszek bele, az nagyon drága, amazonon nézegetem az utángyártottakat...
esetleg valaki tud ajánlani tényleg jó akksit magyar weboldalról?
"Apple-t tuti nem veszek bele"
nem is tudsz...
Az általad említett nyilvánvalóan hamosítvány. Nem lehet ugyanakkora fizikai méret mellett ennél nagyobb kapacitást belesűríteni egy akkumulátorba.
A 2200 az valójában kb 1000-1200
""Apple-t tuti nem veszek bele"
nem is tudsz..." dehogynem, istyleban pl, nyilván azt bele is rakják :D
Talán ő: [link]
gyárit nem is tudsz venni bele, mert sehol nem árulnak gyárit, bármit is mondanak.
gyári alkatrészeket csak a hivatalos (márka)szervizek kapnak.
"istyleban pl, nyilván azt bele is rakják"
ott igen!
bocs, azt hittem te magad szeretnéd szerelni! :)
nem annyira gyanúsan olcsó az...
idokinál 9.490Ft az akkucsere. Beszereléssel együtt.
"Ez gyanúsan olcsónak tűnik..."
tényleg nem az.
3000 ft + 900ft szállítás + 5000ft beszerelés = 8900.
ez durván 1000 forinttal olcsóbb, mintha a gsm szerezné az alkatrészt.
én szeretném beszerelni, illetve akarja a fene, de nem adok érte 25ezret, hogy az istyle vagy az icentre tegye bele - meg ki kéne pucolni a mikrofon környékét, mert nem nagyon hallanak néha, ha telefonálok ...
idoki kicsit messze van innen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!