Maximum 150ezer forintért mely telefonok a legjobbak?
Legalább 8 magosat szeretnék, sokat bíró akkumulátorral.
Bármilyen márkát írhattok.
Szia!
150E Ft alatt kapsz Xiaomi Mi 8 6/128 okostelefont, garanciával.
(Eustock, Smartshop).
Valóban az előző hozzászóló által említett Xiaomi kicsivel jobb paraméterekkel rendelkezik, azonban tapasztalatom szerint a Motorola telefonok nagyon tartósak, strapabíróak. Már volt több telefonom is, de ezen a téren szerintem a Motorola verhetetlen. Valószínűleg ezért nem is preferálják sem a T, sem a Voda, sem a Telenor.
Ha nem kell extrém-brutál hardver, én a Motót javaslom.
A Snapdragon 626 Octa-Core 2,2 GHz től men nem kell félni, húz az, ahogyan kell.
Ja, és én speciel én másra is el tudnám költeni azt a majdnem 65ezer forintot, ami a kettő árkülönbsége.
Szerintem názdd meg mindkettő paramétereit, és döntsd el, hogy van-e olyan dolog, amire használni szeretnéd, és a Xiaomi tudja, a Moto pedig nem. Ha ilyet nem találsz, akkor azért az a 65 kiló szerintem neked sem mindegy.
Vegyél egy oneplus 6 ot.
Átszámítva kb 143 ezer ft + ingyenes szállítás. Ehhez még amit linkeltem még ingyen tokot is adnak.
Pocophone F1
Xiaomi mi8
(Már csak rendelni sem kell Kínából, ott van a Lurdy-ban)
Galaxy s8 (igen, meg simán érdemes megvenni ha tetszik)
Huawei p20
Az iPhone-t meg felejtsük el, főleg ennyiért. Miért venne valaki iPhone 7-et ha annyi pénzért kap jobbat is? Tényleg jó az iPhone, de a felét sem éri annak, amennyibe kerül. Mondom ezt úgy, hogy egy 8plus-t használok lassan egy éve.
Ha terhelés alatt van ugyanúgy fagy, ugyanúgy el vannak b@$zva a frissítések, akkor mégis mivel jobb, hogy annyira ezt kell venni? (Első sorban most a 7-et istenítőket kérdezem)
Huawei Mate 10 Pro
Mate 20 Lite
iPhone-t ne vegyél, szánalmas amit az Apple csinál már jó ideje. Hiába jó, nem eléggé hogy megérje a plusz pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!