Vettem egy új sony xperia z mobiltelefont de ha nézem a képernyőhasználatot kb 3-4 órát bír maximum ez jó így?
Figyelt kérdés
Nem tudom lehet hogy ez a megszokott ennél a modelnél de szerintem nagyon hamar lemerul ... Kb 10 óra keszenlétnél és 3,5-4 óra képernyőhasználat után merül le. Most ez normális vagy vigyem vissza? Az energia takarékos módok aktiválva vannak!2014. febr. 17. 16:49
1/8 anonim válasza:
Normális. 4-5 óra aktív használatnál nem nagyon bírnak többet a telefonok.
2/8 A kérdező kommentje:
nem mondanám aktív használatnak inkább napi használaton belül és összesen 4 óra maximum. csak fulcsa mert az eddigi készülékemhez képest fele annyit bír (iphone)
2014. febr. 17. 18:09
3/8 anonim válasza:
Beállítások/Energiagazdálkodás/Akkumulátorhasználat lehetőség alatt nézz szét. Első helyen kell a képernyőnek lennie, második helyen a általában az Android operációs rendszer van. Ha nem utóbbi van, vagy magasabb mint 30%-os az akkuhasználata, akkor valami állhat a merülés hátterében, egyébként rendben van.
4/8 A kérdező kommentje:
Képernyőhasználat 42%
Médiaszolgáltató 18%
Android rendszer 8%
De van hogy a képernyőhasználat még nagyobb % os vagy epp kissebb... Mikor kezdetben leszedem a töltőről akkor olyan 30% körül van akkor még jól is merul szerintem olyan 1 óra/20 % de utána már egyre rosszabb.
2014. febr. 17. 19:14
5/8 A kérdező kommentje:
Esetleg egy gyári visszaállítás segíthet ?
2014. febr. 17. 19:18
6/8 anonim válasza:
Ha zenét hallgatsz vagy videót nézel a telefonon akkor a fentiek rendben vannak. Megpróbálhatod, de szerintem rendben van a merülés.
7/8 A kérdező kommentje:
ahham, okés köszi a segítséget! :)
úgy látszik akkor hogy ez ennyit tud. csak előzőleg iphne-om volt és az kb 1 nap és 6-7 óra használatot bírt.. azért furcsa' szokatlan...
2014. febr. 17. 19:48
8/8 Wadmalac válasza:
Képernyő fényerő automatán van?
Mert max fényerőn zabál.
Nekem 2 napokat megy a Z.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!