Milyen telefont vennétek maximum 90-100 ezerért?
Figyelt kérdés
A legfontosabb szempont az, hogy tartós és megbízható legyen, nem 1 évig szeretném használni.
Nincsenek nagy extra igényeim. Telefonálás, internet, facebook, fényképezgetés, suliban puskázás, kb ennyi amire használnám.
Olyat szeretnék, ami egész gyors, nem fagy le állandóan és még évekig használható legyen.
Gondoltam Iphone 4S-re is. Szerintetek érdemes még ilyet venni? Sokáig tudom még használni? Barátomnak Iphone4 van, kb 2és fél éve és az nagyon tetszik, jobban, mint az androidos telefonok, ezért is gondoltam a 4S-re, csak nem tudom meddig lesz még támogatott.
2014. jan. 23. 15:55
1/2 anonim válasza:
Lumia 925, fényképezésben és dokumentum kezelésben (a puskázáshoz) is jobb i4S-nél.
2/2 anonim válasza:
4s már nem lesz sokáig támogatott. Rádasul zajosak a fényképek amiket készít.
Sony Xperia SP, Samsung Galaxy S4 Mini, Lumia 925
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!