Milyen telefont ajánlotok, ha a minimum feltételek: minimum 4000 mAh akkumulátor kapacitás, NFC-képes, dual SIM, maximum 6" képernyő, és a telefon mérete sem egy féltégla tehát mondjuk maximum 155 mm hosszú?
Hát igen, adott specifikáció alapján nehéz telefont keresni, én is ugyanezzel a problémával szembesültem még a nyár elején. Sajnos a felhasználók többsége nem így keres, ezért senki nem csinált még jó specifikációkeresőt, vagy legalábbis nem tudok róla. Ezvan :-( Én egy A4-es papírra felskicceltem egy táblázatot, a szóba jövő (tehát legalább részben jó) modellek számomra lényeges paramétereivel, így egész könnyen ki tudtam választani a kívánságomhoz leghasonlóbbat.
Egyébként NFC-set akartam, és azok közül a legolcsóbbat (hogy ne kelljen annyira parázni, ha elrontom/elvesztem), és végül egy Nokia 5-öt vettem. Ebben 3000 mAh az akku, de mivel egy kétéves, szerényebb processzorteljesítményű darabról van szó, egyáltalán nem kevés neki ennyi. Egyebekben megfelel a kívánságaidnak. Hátránya persze, hogy kétéves, 7-es android van rajta (amit lehet 9-re frissíteni, csak a 2 GB memóriával én még nem mertem).
Kérdező: ha a Kimovil sem dob ki neked tetsző ajánlatot, akkor mi sem tudunk nagyon. Még a Xiaomi Mi 9 képátlója is nagyobb mint 6", pedig annak 3300mAh az aksija.
Úgyhogy ja: módosítani érdemes a feltételeket, ha sehogy sem találsz neked tetsző ajánlatot. Amúgy talán a Nokia-k között talán akadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!