Gamma88 kérdése:
Iphone akkumulátor 84%-os maximális kapacitás?
Figyelt kérdés
Egy iphone-t készülök venni és írta az eladó hogy 84%-os az akku teljesítménye. A kérdésem az hogy ez elfogadható vagy nagyon rossz?2018. szept. 28. 21:00
1/5 Cseresznye.meggy válasza:
Nem a legjobb, nekem 86% a maximális kapacitás és 2 éve használok és töltök naponta.
2/5 anonim válasza:
Tényleg nem túl jó.... Nekem 1év 2hónapja van meg, 89%-os és naponta töltöm.
3/5 anonim válasza:
nem az a fő kérdés, hanem hogy mennyiért. mert az akksit azért nem egy nagy pénz kicserélni. ha a vételár arányban van azzal, hogy azért hamarosan már érdemes lesz akksit cserélni, akkor nincs azzal baj.
4/5 A kérdező kommentje:
Iphone 7 plus 128 gigás, és 120-ért
2018. szept. 28. 22:14
5/5 anonim válasza:
az ár elég jó
ha nincs semmi baja és miután leelenőrizted akkor én elvinném akksi cserére is mert ez nem a legjobb , de használd h meddig bírja .
olyat is nézz h minden jó rajta pl h nem dob le wifiről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!