Miért van az iphone SE telefonom akksi kapacitása már 97%on?
Vettem egy iphone SE-t ójonnan (egy 3.ik féltől aki teljesen újonnan vette és azonnal felrakta árulni mert neki nem kell, tehát új)
Most 2018 áprilisában vettem a telefont most lesz csak 3 hónapos a telefon új akksi volt benne de már is az Akku állapota (béta) -ban a beállításokban azt irja h Maximális kapacitás 97%
A telefont mikor megvettem akkor még 100%on volt.
Lehet azért van most ennyin mert lejátszottam több Pubg Mobile meccset is és mire véget ért a meccs addigra legalább 46-50fokos volt a telefon, míg a max előirt 35fokos nak szabadna lenni egy iphone-nak.
Szóval nem tudom de lehet h ez miatt csökkent a kapacitása miután 4-5 felmegedés után le csökkent 98%ra után azonnal kitöröltem a játékot és azóta nem is melegedett fel annyira mivel meg kíméltem.
De ma kisebb használat után 97%ra csökkent a kapacitás. Mondjuk annyira nem zavar ha kibirja igy az akksi 2 évig vagy tovább de egy ismerősömnek is pont Iphone SEje már legalább fél éve és neki még mindig 100%on van a kapacitás.
Amugy az akksi nagyon jól birja akár 2-3 napot is kibír ha nem nyomkodom egész nap (és nem is szoktam)
Ráadásul egy alkalmazás szerint is csökkent a kapacitása a Battery Life szerint 1%os elhasználódás van és azt is irja h 1624mah ról 1600ra csökkent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!