Valakì össze tudja írni, hogy miért rossz az iPhone?
Többen is ugyan azt írjátok aztán össze vissza van a pontozás.
Érti a fene ezt az oldalt és titeket, felhasználók! Ellentmondásos a viselkedésetek az írásotokkal.
Kérdező: igazából semmi sem rossz benne, ugyanolyan, mint bármelyik másik telefon. Ha a felső kategóriát nézzük nem drágább a riválisoktól.
5-ös:
"- képszerkesztés 2 képet nem lehet egyberakni ( vagy csak én nem jöttem rá? )"
Nincs Androidos telefonom, de komolyabb képszerkesztő program azokon sincs (de ez csak feltételezés).
"- vagy amikor zenét hallgatok és a hangerönváltozttok mindig világít egyet a telom. ez alatt az értem, hogy a képernyö látszik"
A hangerőgombok nem kapcsolják be a képernyőt, szerintem csak annyi történik, hogy megemeled a telefont.
"- a régebi telomon simán online szedtem le zenéket, most meg be kell hozzá kapcsolnom a lapotomat és utána USB-vel rárakni ami így elégé sok idö"
Apple musicból is le lehet tölteni, igaz 6€ havonta. Szerintem annyi simán megér. Sőt a többi streamer app is leengedi tölteni. Ha iPhone-ra vol pénz legyen már havi 6€, főleg ha sok zenét hallgatunk.
Amúgy ez a lepontozás többnyire az apple haterektől jön. Ezen az oldalon, ha valaki jót ír egy iPhone-ról már jön a lepontozás és lesznobozás. Tapasztalat.
Engem pl. az zavar hogy nem lehet egy weboldal aljára egy mozdulattal legörgetni. Túl hamar lelassul a görgetés. Vagy pl. nem tudok egy képet vagy videót egyszerűen átnevezni.
A másik gyakran említett hiányosság a szabadabb testreszabhatóság hiánya. Tehát úgy általában nem érzem azt a felhasználói szabadságot, amit Androidnál.
A legirritálóbb az iPhone-ban, hogy enyhén szólva alapból sem olcsó, de egy csomó minden úgy van kialakítva benne szoftveresen, hogy megnehezítsék a nem Apple gyártmányú eszközök és kiegészítők használatát, és mindenért pluszban fizetni kelljen, pl. gyorstöltés lehetősége, újabban ugyebár már a töltőadapterért és a normál fülhallgatóért is. Sőt töltsd vezeték nélkül, ami még drágább kiegészítőt igényel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!