Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valakì össze tudja írni, hogy...

Valakì össze tudja írni, hogy miért rossz az iPhone?

Figyelt kérdés
Minden ellenérvet ellene
2021. jan. 3. 22:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
10%

egyátalán nem akarom lezárni a telefonomat

ki lehet ezt kapcsolni ?

2021. jan. 3. 23:43
 12/25 anonim ***** válasza:
45%

Igen, ki lehet kapcsolni😂😂

2021. jan. 3. 23:45
 13/25 anonim ***** válasza:
76%

Nekem ezek a problémáim vele:

Drága

Gyenge akku/üzemidő

Nincs rajta jack dugó, usb csatlakozó. Csak a saját csatlakozójával működik.

Kevésbé testreszabható.

Van olyan alkalmazás, ami nekem kellett volna, de nincs ios-re.

2021. jan. 3. 23:47
 14/25 anonim ***** válasza:
68%

Negatív Ár, update, méret.

Pozitív Teljesítmény, kezelhetőség, sebesség, képfeldolgozás.

Nekem az 50-60 ezres android bőven elég. A céges iPhone meg nem az én pénztárcámat ritkította.

2021. jan. 3. 23:55
 15/25 anonim válasza:
53%
Drága, zárt forráskódú,nem lehet szinte semmit letölteni rá, csak az app Store-ból, emiatt nem lehet torrentezni, ès nem lehet az internetről letölteni olyan appokat, amik az app storeban nincsenek. Ez nálam elèg fontos, mert nem szeretek telefonra játèkot/zenèt/filmet megvenni.
2021. jan. 4. 00:00
 16/25 anonim ***** válasza:
41%
Egy érvet tudok mellette felhozni: Sokáig kapja a frissítéseket. Egyébként más jóval olcsóbb telefon is képes arra, amire az átlag felhasználók zöme használja az iphonet. Tartósság szempontjából se nagyon kiemelkedő, ez vagy az ugyanúgy megadja magát benne, mint bármelyik másik telefonban.
2021. jan. 4. 00:14
 17/25 anonim ***** válasza:
81%

Igazándiból az ár a leginkább elriasztó benne.

Számomra szintén nagy érvágás, hogy rendkívül korlátozott a rendszer. Egyszerűen rengeteg dolgot semmilyen módon nem lehet megoldani.

Androidnak hiába van sok hülyesége, mindenre van megoldás, és teljesen egyedire szabható a rendszer legutolsó eldugott része is. Nekem szükségem van erre a szabadságra, és használom is a mindennapokban. Pl hívásrögzítés, amit az eu betiltott, ezért új telefonokban már nincs benne, de szoftveresen könnyen megkerülhető. Ehhez képest a szifonokban soha a büdös életben nem volt semmilyen lehetőség hívásrögzítésre (vagyis nyilván, ha a mikrofon rögzíti.a hangszóró hangját, de az ultragagyi minőség). Full alap funkció pedig... a legbutább xiaomi is tudja. És rengeteg ilyen dolog van...

Röviden: az iphone azoknak készült, akik hülyék a telefonokhoz. Nem lehet elrontani rajta semmit. Akit érdekel több is, mint a fotózgatás-fészbúkozás, annak csak az android az opció.

2021. jan. 4. 02:34
 18/25 anonim válasza:
72%
Eggyet èrtek az utolsóval
2021. jan. 4. 05:19
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

5# “ -egyszere nem tudok zenéthallgatni füllhalgatoval és tölteni”

Nem mondod... Samsung Galaxy S20-on van? Vagy Huawei P40-en van?

“ amikor azt irtam,hogy bekell ütni a 6 számjegyet akkor arra a ,, jelkód megadás " - ra gondoltam. mindig be kell ütnöm”

Tényleg? 2 éves A6 Plus-om van, az elejétől fogva jelszót kellett beírnom minden bekapcsoláskor. Szereted a biztonságot? Mert ezek szerint nem. Vegyél egy gagyi szrt kamu ujjlenyonat felismerővel.

“ amikor azt irtam,hogy bekell ütni a 6 számjegyet akkor arra a ,, jelkód megadás " - ra gondoltam. mindig be kell ütnöm”

Akárhogy próbálkoztam, egyik android telefonon se tudtam 2 képet összerakni... samsung, xiaomi, sony..

Ha nem értesz az iPhone-on, akkor miért nem cseréled le? Ne tartogasd csak azért, mert ezzel tünsz gazdagnak!

2021. jan. 4. 10:15
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
Ja egyébként 4-es voltam (és 19es)
2021. jan. 4. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!