Valakì össze tudja írni, hogy miért rossz az iPhone?
egyátalán nem akarom lezárni a telefonomat
ki lehet ezt kapcsolni ?
Nekem ezek a problémáim vele:
Drága
Gyenge akku/üzemidő
Nincs rajta jack dugó, usb csatlakozó. Csak a saját csatlakozójával működik.
Kevésbé testreszabható.
Van olyan alkalmazás, ami nekem kellett volna, de nincs ios-re.
Negatív Ár, update, méret.
Pozitív Teljesítmény, kezelhetőség, sebesség, képfeldolgozás.
Nekem az 50-60 ezres android bőven elég. A céges iPhone meg nem az én pénztárcámat ritkította.
Igazándiból az ár a leginkább elriasztó benne.
Számomra szintén nagy érvágás, hogy rendkívül korlátozott a rendszer. Egyszerűen rengeteg dolgot semmilyen módon nem lehet megoldani.
Androidnak hiába van sok hülyesége, mindenre van megoldás, és teljesen egyedire szabható a rendszer legutolsó eldugott része is. Nekem szükségem van erre a szabadságra, és használom is a mindennapokban. Pl hívásrögzítés, amit az eu betiltott, ezért új telefonokban már nincs benne, de szoftveresen könnyen megkerülhető. Ehhez képest a szifonokban soha a büdös életben nem volt semmilyen lehetőség hívásrögzítésre (vagyis nyilván, ha a mikrofon rögzíti.a hangszóró hangját, de az ultragagyi minőség). Full alap funkció pedig... a legbutább xiaomi is tudja. És rengeteg ilyen dolog van...
Röviden: az iphone azoknak készült, akik hülyék a telefonokhoz. Nem lehet elrontani rajta semmit. Akit érdekel több is, mint a fotózgatás-fészbúkozás, annak csak az android az opció.
5# “ -egyszere nem tudok zenéthallgatni füllhalgatoval és tölteni”
Nem mondod... Samsung Galaxy S20-on van? Vagy Huawei P40-en van?
“ amikor azt irtam,hogy bekell ütni a 6 számjegyet akkor arra a ,, jelkód megadás " - ra gondoltam. mindig be kell ütnöm”
Tényleg? 2 éves A6 Plus-om van, az elejétől fogva jelszót kellett beírnom minden bekapcsoláskor. Szereted a biztonságot? Mert ezek szerint nem. Vegyél egy gagyi szrt kamu ujjlenyonat felismerővel.
“ amikor azt irtam,hogy bekell ütni a 6 számjegyet akkor arra a ,, jelkód megadás " - ra gondoltam. mindig be kell ütnöm”
Akárhogy próbálkoztam, egyik android telefonon se tudtam 2 képet összerakni... samsung, xiaomi, sony..
Ha nem értesz az iPhone-on, akkor miért nem cseréled le? Ne tartogasd csak azért, mert ezzel tünsz gazdagnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!