Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tegnap megrendeltem 12 minit....

Tegnap megrendeltem 12 minit. Szilikon tokon gondolkodtam. Gyárit érdemes venni ? Vagy jó Epico is ? 7990 forint és nem 19990 mint a gyári tok. Igaz nem támogatja magsafet. Vagy csak gyárit szabad használni? Gyári tokot egy kicsit drágának tartom.

Figyelt kérdés
[link]

2021. jan. 3. 11:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen jó az Epico is.
2021. jan. 3. 12:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig gyári tokot használtam az iPhonejaimon, De már tényleg annyira drágák, hogy a jóédesanyjukamá...

Most a 11 pro-mon spiegen tok van, ikiegeszitok.hu-n rendeltem.

Tökéletesen pontosan illeszkedik. Ha nem tudnám, hogy nem gyári azt mondanám gyári :D

Az általad említettet nem ismerem....

Ha kell a magsafe akkor olyant vegyél ami támogatja. Ha nem használod, akkor tökmindegy.

A vezeték nélküli töltés működik tokkal is.

2021. jan. 3. 12:05
 3/5 anonim ***** válasza:
51%
Én apple tokból csak bőrtokot vennék. A szilikon hajlamos lemálni.
2021. jan. 3. 18:09
 4/5 anonim ***** válasza:
50%
más ennyiért telefont vesz bazz, nem egy műanyag borítást. nem adnék egy fillért se ezeknek. inkább várok egy hónapot a kínai 1500 forintosra
2021. jan. 4. 02:55
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért túl gagyit se vegyél. A van pénz 12 mini-re akkor tokra is legyen. Nekem a régi telefonomon (iPhone SE) egy kínai műanyag tok volt és annyit értem el vele, hogy a telefon hátulja megkarcolódott a tok alá került piszoktól. Szóval valami olyat vegyél, amiben van valami finom borítás. Amúgy ha átlátszó szilikon tok kell akkor az apple tok előnye, hogy jóval lassabban sárgul.
2021. jan. 4. 04:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!