Tegnap megrendeltem 12 minit. Szilikon tokon gondolkodtam. Gyárit érdemes venni ? Vagy jó Epico is ? 7990 forint és nem 19990 mint a gyári tok. Igaz nem támogatja magsafet. Vagy csak gyárit szabad használni? Gyári tokot egy kicsit drágának tartom.
2021. jan. 3. 11:54
1/5 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó az Epico is.
2/5 anonim válasza:
Én mindig gyári tokot használtam az iPhonejaimon, De már tényleg annyira drágák, hogy a jóédesanyjukamá...
Most a 11 pro-mon spiegen tok van, ikiegeszitok.hu-n rendeltem.
Tökéletesen pontosan illeszkedik. Ha nem tudnám, hogy nem gyári azt mondanám gyári :D
Az általad említettet nem ismerem....
Ha kell a magsafe akkor olyant vegyél ami támogatja. Ha nem használod, akkor tökmindegy.
A vezeték nélküli töltés működik tokkal is.
3/5 anonim válasza:
Én apple tokból csak bőrtokot vennék. A szilikon hajlamos lemálni.
4/5 anonim válasza:
más ennyiért telefont vesz bazz, nem egy műanyag borítást. nem adnék egy fillért se ezeknek. inkább várok egy hónapot a kínai 1500 forintosra
5/5 anonim válasza:
Azért túl gagyit se vegyél. A van pénz 12 mini-re akkor tokra is legyen. Nekem a régi telefonomon (iPhone SE) egy kínai műanyag tok volt és annyit értem el vele, hogy a telefon hátulja megkarcolódott a tok alá került piszoktól. Szóval valami olyat vegyél, amiben van valami finom borítás. Amúgy ha átlátszó szilikon tok kell akkor az apple tok előnye, hogy jóval lassabban sárgul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!