Androidon szeretnék a Google Play-ből valamit installálni. E-mail nélkül nem lehet?
miert toletene le leveleket stb.? Ha nem engeded nem fogja, szep is lenne
persze google play onmagaban rengeteg eroforast helyet megeszik ebben igazad van
nem tudom miert jo ez googlenak...
A Google Play áruház azonnal frissíti a Google Play Szolgáltatásokat és a önmagát is, valamint akár egyéb Google termékeket is (Chrome; térkép; miegymás), amelyek közül a Google Play Szolgáltatás jelentős mértékben képes lassítani egy régebbi eszközt, de a többi Google app is lassíthatja az eszközt...
Ennek elkerülése érdekében egyesek azonnal tiltják a Play áruházat, ami után a készülék nem tud frissíteni semmit. A következménye viszont az, hogy a felhasználó nem tud letölteni sem onnan semmit. Ilyenkor szoktak külső áruházhoz folyamodni (akár böngészőben is a mobilon). Pl.:
apkpure.com
apkmirror.com
...
Alternatív megoldás lehet, ha nem szeretné a felhasználó egyik bejelentkezést igénylő Google szolgáltatást sem használni, hogy nem ad hozzá Google fiókot, viszont a Play áruház anélkül nem működik, tehát ismét csak a külső áruházak jöhetnek szóba, amik közül fentebb említettem kettőt...
A külső áruház telepítéséhez (ami nem kötelező) elegendő egy böngésző is az androidos eszközön.
Én pl. csak weboldalon keresztül használom ezeket.
#törölt (2021.06.26 13:51)
Nem tudom, ki "cenzúrázta" (de, tudom: valamelyik admin) az előzőleg reklamált válaszod, de a "2021.06.26 13:51" -est példáúl ÉN jelentettem!
Oka: Az általad linkelt oldal veszélyes tartalmat próbált megnyitni indokolatlanul és itt nem a folyton felugró reklámokra és értesítési engedélykérésre gondolok, hanem kártékony alkalmazásokra...
Természetesen vannak megbízható külső alkalmazásboltok, de amit Te linkeltél, az nem az.
Egyébként mások akár reklámozási célból linkeltnek is tekinthetik a tevékenységed. Az adminok szerintem örülnének neki, ha átolvasnád a szabályzatot...
14:23
Hát akkor elég nagy baromságot csináltál, mert az a weboldal amit linkeltem (a2zapk) tökéletesen megbízható. Kár, hogy a te hozzá nem értésedre hallgatnak az adminok. De hát ilyen a cenzúra. Ezzel az erővel a te tevékenységed ugyanannyira reklámozási célú.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!