Milyen okostelefonod van jelenleg?
MATE 10 Lite.
Évek óta (talán úgy 3 éves...) jól szolgál.
11.miért lett lepontozva a samsung a20es válasz?
szerintem jo kis telefon hisz már próbálgattam a kezemben. pont azt néztem is ki.
Én is A70-et használok. Pont úgy vagyok vele, mint ahogy előttem írta valaki, átlagos használatra jó, de semmi extra. Egyetlen előnye a nagy full hd+ super amoled kijelző de ezen kívül nincs több érvem, hogy miért lenne érdemes 100 ezerért megvenni. Az A kategória tetején van ez a telefon, de a kameraja egyszerűen gusztustalan, borzasztó rossz képeket csinál. Ha tökéletes, természetes fény van, akkor nemm rossz képeket lő, de azt el kell felejteni, hogy ezzel csinálsz karácsonyi képeket a családról lámpa fénye mellett. Hát én sajnos csináltam, undorító lett az összes kép, homályos.
Kérdező neked azt javaslom, hogy ha lehet kerüld az A szériát, FŐLEG az alacsonyabb árkategóriában, mert lehet, hogy jól néznek ki, de A70-et használva szerintem elmondhatom a többiről is, hogy hitvány műanyag anyaghasználatot és harmatgyenge kamerát fogsz kapni. Ár-érték arányban tényleg érdemes lenne jobban körülnézni a xiaomi-k közt, vagy esetleg kicsit többet rászánni telefonra. Hidd el megéri alsóhangon egy 60-80 ezret költeni rá és akkor nem fogsz vele szenvedni.
23.wow köszii
igazából többet is költenék rá csak mőködjön szuperül :D
26.neked is? :D
Tok jo nem ertem amugy miert es ki ponzozza le a samsung a20e valaszokat legalabb adna ehhez magyarazatot miert pnotzza le :) nekem bejon a telo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!