Milyen okostelefonod van jelenleg?
Samsung Galaxy A20e-m van és imádom. Amire én használom (messenger, hívás, játék, netezés) tökéletes.
Fotózni ezzel nem nagyon szoktam, de tud szép képeket csinálni.
11.szuper végre vkinek ez a telója :D.
melyik színben van neked?
Samsung Galaxy S7 Active. Nem léptem feljebb, mert az S8 Active már bizonyos szempontból rosszabb. Utána meg ez az (korlátozottan) ütés- és vízálló család kihalt, nem tudom van-e mai megfelelője.
Oreo-t tettem rá, USA modell, az EU-ban nem forgalmazták, emiatt az android csak félig magyar (kibírható), viszont mentes a GDPR-hülyeségektől, pl. ezen még működik a hívásrögzítő, bizonyos beállított partnerekkel folytatott beszélgetéseket automatikusan felveszi. Ha ez beadja a kulcsot, a következő is ilyen lesz, ebayen még van bőven.
Samsung Galaxy A70 van, nekem most az az "elvagyok vele"-kategória, nem rossz, de semmi extra nincs benne, ami megfogna! 1 éve vettem 100 ezerért, akkor még nagyon jó ár-érték arányban volt, manapság viszont már abszolút nem!
Ha most vennék telefont, biztosan Xiaomi-t vennék, sok jót lehet olvasni a márkáról, ár-érték arányban pedig majdnem verhetetlen! Szinte biztosan Xiaomi Poco X3 NFC lenne a befutó, 100 ezerig szerintem a létező legjobb telefon + amit nem írnak: ez egy olcsóbb gamer-telefon, ezt szolgálják a 120 Hz képfrissítés, a sztereó térhangzás, és a kontrollereket imitáló rezgés!
Xiaomi Redmi 4X, jó kis telefon, csak már régi, de még megbízhatóan működik.
Ha új telefont akarsz venni akkor ő már biztos nem lesz a listádon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!