Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ár-érték arányban melyik a...

Ár-érték arányban melyik a legjobb (leggazdaságosabb) okostelefon jelenleg a piacon?

Figyelt kérdés

2020. szept. 6. 23:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Az érték itt elég kérdéses... Mert leginkább aztól függ mire akarod használni. Vagy ha meg olyan célból veszed, hogy fél év múlva el tud adni és úgy mennyt fogsz érte kapni, arra meg nehéz bármit is mondani, olyan gyorsan jönnek az modellek.
2020. szept. 6. 23:56
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Bár én iPhone-os vagyok, xiaomi-t ès huawei-t/honor-t szoktàk nagyon dicsérni.
2020. szept. 7. 00:07
 3/11 anonim válasza:
84%
A legjobb mindenkinek mást jelent,mert mindenkinek más a fontos... Én most xiaomi telefont használok és teljesen elégedett vagyok,6gb ram 128gb rom, 64mp kamera, 70ezer alatt :D
2020. szept. 7. 00:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Xiaomi F2 pro. 150ezerért majdbem legerősebb processzor van benne, és mindene elég jó. Nézz utána
2020. szept. 7. 00:55
 5/11 anonim ***** válasza:
77%
Ugyan azt írtam, mint a többiek. Kérdés; miért lettem lepontozva? 🙄
2020. szept. 7. 01:07
 6/11 anonim ***** válasza:
50%
"Ár-érték arányban a legjobb" azt jelenti általánosságban, hogy a legerősebb hardver, akksi, legjobb kijelző, és legtöbb funkció a legkevesebb pénzért! A nem noname márkák közül pedig ebben a Xiaomi verhetetlen, azok között nagyon érdemes nézelődni, szinte majdnem minden árkategóriában!
2020. szept. 7. 17:09
 7/11 anonim ***** válasza:
50%
Ha jó telefont akarsz, ne ilyen noname márkákat nézz...
2020. szept. 7. 22:39
 8/11 anonim válasza:
Én sem értem miért lettem lepontozva a 3-mas válaszommal, csupán tényeket írtam. :D vicc
2020. szept. 9. 01:25
 9/11 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Ha a kérdező telefont akar venni, akkor tényleg eléggé hiányos a kérdése! Mert ez bizony így csak általánosítás, hogy "ár-érték arányban", és én erre válaszoltam, ezért lényegében az 1-es és 3-as válaszra is a "mindenkinek mást jelent" kifejezés miatt a középső (feles) ikont nyomtam!
2020. szept. 10. 09:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is a xiaomi. Tényleg rendben vannak ezek a telók és még az olcsóbb kategóriások is simán megállják a helyüket. Semmiképp sem cserélném le a Note-om egy Samsungra például.
2020. dec. 16. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!