Lehet okostelefonon (android, chrome) előre lapozni?
Mármint hogy megnyitottam egy oldalt, de visszaléptem az előzőre most azonban ismét a másik oldalra szeretnék lépni.
Tehát van olyan gomb, mint laptopon a chrome-nál?
Nem találtam ilyen funkciót, csak az előzményekben lehet kikeresni az oldalt azt hiszem. Többféleképpen is meg tudod nézni az előzményeket:
-
• (ez nálam működik: Google Pixel XL, Android 10, lehet nem minden telefonon) hosszan lenyomva tartom a visszalépés gombot (amelyik a home gomb mellett van, alul; és ezzel léptél vissza valószínűleg), és ott a legalsó lehetőség "az összes előzmény" ott megkeresheted amire szükséged van. TEHÁT összefoglalva --- vissza gomb hosszan lenyomva > az összes előzmény
• úgy is megnézheted az előzményeid, ha a menü gombra kattintasz a jobb felső sarokban, ott pedig az előzményekre.
Ha ezt amit leírtam, már tudtad, akkor bocsi, hogy untattalak 😁.
Egyébként amit az első pontban írtam, arra is jó, hogy ne egyet lépj vissza, hanem egy meghatározott oldalra, amit néztél nemrég (ez a számítógépen böngészőben, firefoxban jobb gombbal érhető el #pluszinfo)
TEHÁT: előre gomb úgy tudom, NINCS.
ja tényleg 😂😂 és nem vettem észre 😅 (2-es vagyok) (köszi 1-es).
Mégis van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!