Milyen telefont vegyek? ~80 ezer, pár ezres pluszban még belefér.
Átlagos felhasználás, internet, YouTube, nincs játék.
Huawei Mate 20 Lite telefonom van, nekem már lassú, a kérdéses Google támogatás illetve a tiltás ellenére a használatot negatívan befolyásoló túl agresszív memóriakezelés miatt cserélném, ha találok másik telefont. Huawei tiltólistás, a Xiaomi esélyes, de tesztekben ennél is panaszkodnak a memóriakezelésre. Elegem van belőle, hogy a háttérben mindent bezár a kérésem ellenére, nem akarok megint ezzel szívni, inkább merüljön le egy órával hamarabb.
A Mate 20 Lite telefont alapul véve, mi a legjobb telefon, ami belefér az árba? Kijelző inkább nagyobb legyen, mint kisebb, dual sim, hardver erősebb, jó kamera.
Tudom, mert nekem is van olyanom, de az legalább nincs tele mindenféle bloatware hülyeséggel meg reklámmal.
Ebben az árkategóriában nincs más sajnos, csak a Xiaomi. Ha nem jó a Huawei. Olcsó Samsung-tól, Sony-tól a Jóisten mentsen meg.
Bocsi, OFF, de biztos hogy jól állítottad be az alkalmazások kezelését?
Már csak mert nekem P20 Pro-m van, és soha nem zár be semmit, amire be van állítva, hogy ne csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!