Milyen telefont vegyek 2020-ban 350.000 forintért? (+-15.000 belefér)
Figyelt kérdés
Én az iphone 11 és a Samsung galaxy s20 telefont néztem, de nem tudom melyik érné meg jobban. Esetleg tudnátok-e telefonokat ajánlani? Az mindegy hogy ios, android. Válaszokat előre is köszönöm!2020. júl. 14. 19:44
2/14 A kérdező kommentje:
Kamera ne legyen rossz
Akkumulátor jól bírja, kb 7 órát
Kijelző mérete inkább nagyobb legyen, 6" és nagyobb de ha kisebb az se nagy baj, de jobban preferálom a nagyobbat
NFC
Arcfelismerés vagy ujjlenyomat-olvasó
Minimum 64GB tárhely
Ezek a fő szempontok
2020. júl. 14. 20:01
5/14 anonim válasza:
Egy sima iPhone 11 128 GB 250 ezer, ez teljesen jó. Az S20 jó hardver, de az egész Google ökoszisztéma a felhasználók minden adatának pofátlan begyűjtéséről szól.
6/14 anonim válasza:
Mert szerinted az Apple semmilyen adatot nem gyűjt a felhasználóiról, igaz? Ráadásul ott még azt sem tudod, hogy mit csinálnak vele.
7/14 anonim válasza:
Az Apple nem gyűjt semmit sem a tartalmaidból, a Google (de Facebook is) meg begyűjt mindent amit csak tud. Ezt azzal idealizálják meg, hogy azért olvassa automata a telefonkönyved, doksijaid, leveleid, képeid, videóid, naptárad, telefoncímjegyzéked, web böngészésed, mozgásod, stb., hogy a téged legjobban érdeklő termékeket és szolgáltatásokat kapjad tőlük reklámként. Oké, csak közben mindent megtudnak rólad.
8/14 anonim válasza:
"Az Apple nem gyűjt semmit sem a tartalmaidból,"
És ezt mivel tudod alátámasztani? :)
10/14 anonim válasza:
"Az Apple nem gyűjt semmit sem a tartalmaidból,"
Te elolvastad a linket, amit linkeltél?
Mert most csak saját magad cáfoltad meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!