Az új Iphone SE az mennyire éri meg?
Igazából nem tudok sokat az okostelefonokról, jelenleg nincs is.
Annyit tudok, hogy most szeretnék egyet venni 180-200 ezer Ft között és azt szeretném használni olyan 2-3 évig.
Játszani nem szeretnék a telefonnal...
Amire használnám a sok telefonáláson túl, az youtubeozás, Spotify hallgatás, szóval semmi különös.
Az jó lenne, hogyha a fényképezőgép nem lenne teljesen gagyi benne, lehetne azért élvezhető fotókat lőni.
Nekem az Iphone SE a mérete és külseje miatt is szimpatikus, de tudom hogy csak 3GB benne a RAM, ami egy hasonló árú androidos telefonban már 6, akár 8 is.
Viszont nem értek hozzá, nem tudom hogy ez játékon túl mire jó...
Mert amúgy sokan azt mondják valamiért, hogy ez az Iphone még 3-4 évig is simán használható lesz...
Szia!
3 Gb Ram az IPhone-oknak több, mint elég. Az IOS nagyon jól van optimalizálva, ennek köszönhetően 3 Gb rammal is szuperül működik.
Az IPhone SE (2020) szerintem egy remek készülék lett, és én úgy gondolom, hogy aki IPhonet szeretne vásárolni, annak ez a készülék egy remek választás! És nem is olyan drága (Mármint az IPhoneokhoz képest).
Kérdésre válaszolva: megéri.
(Előzővel igazából egyetértek, még az XS 3-4 évig kap frissítést, és olcsóbban is jutnál hozzá, de az nyilván használt.
Az iPhoneoknál viszont nincs fenn az a jelenség, hogy 2 év múlva 100 ezer forintot sem ér a telefon, szóval jobb áron fogod tudni eladni mint bármelyik droidost.)
Csak akkor van pici értelme, ha szereted a pici telefonokat. Ha nem cél kicsi telefont venni, akkor ez is, mint a többi iphone hülyeség.
Ennek az árából hasraütés szerűen p30 prot veszel, ami egy ferrari ehhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!